Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Povodom dolaska bebe sele se, mijenjaju prozore i krov na kući

None Foto: 5

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sele se iz palače Kensington i u drugu kuću koja za njih ima posebno značenje. Riječ je o prekrasnom imanju Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. na poklon

Princ Harry (34) i Meghan Markle (37) iseljavaju se iz palače Kensington u kojoj su trebali živjeti s Kate Middleton (36) i princom Williamom (36). Umjesto toga odlučili su se preseliti u drugu kuću koja za njih ima posebno značenje. Riječ je o imanju Frogmore koje im je darovala kraljica Elizabeta II. (92) , a upravo su na njemu Harry i Meghan obavili službeno slikanje povodom zaruka krajem prosinca prošle godine. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa dolaskom prvog djeteta pripremaju se za preseljenje u Frogmore. Službeni ured princa Harryja i dalje će biti u palači Kensington - službena je objava koja je stigla iz kraljevske palače. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

U kući na Frogmore imanju održao se i 'after party' nakon vjenčanja Harryja i Meghan. Kuća je sagrađena u 17. stoljeću, a tek se u 18. stoljeću počela koristiti kao rezidencija članova kraljevske obitelji. Povodom useljenja vojvode i vojvotkinje mijenjaju se krov, prozori i sustav odvodnje. 

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Kuću s imanjem originalno je kupio kralj George III. kao poklon svojoj supruzi Charlotte, a na njemu se nalazi mauzolej kraljice Viktorije i princa Alberta, na zapadnoj strani vrta. Mauzolej kraljice Victorie i Princa Alberta stoji na zapadnoj strani vrtova te je do sada bila otvorena samo tri dana za posjete javnosti.

Komentari (14)
  • Eh, a zašto bi se gurali sa Kate i Williamom, njihovom djecom, pa nekih 20- ak članova posluge po kući stalno, a sad još i njihova beba kad dođe..muke su to velike.

    24. 11. 2018,   17:48
  • Sretno im bilo i kakve to veze ima s nama. Da li moramo prilikom preseljenja kleknuti, mahati, klicati ili vikati God Save the Queen.

    24. 11. 2018,   18:01
  • Hoćemo donirati sirotinji?

    24. 11. 2018,   17:08