Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Povratak Vasića: Cijela obitelj odlazi u kontroverzni reality

None Foto: Jurica Galoic/PIXELL 3

ZADRUGA: Cijela obitelj Vasić ulazi u srpski reality, koji je poznat po brojnim skandalima, svađama, tučnjavama, prijetnjama, seksu...

Mika i Giba Vasić (26), koji su se proslavili kao natjecatelji “Big brothera”, od jeseni će opet imati priliku zabavljati gledatelje na malim ekranima. Blizanci ulaze u srpski show “Zadruga 2”. Da zabave ne bi nedostajalo, s njima u avanture odlaze i roditelji Rada (53) i Rade (58).

POGLEDAJTE VIDEO:

YouTube | Autor: YouTube Foto: YouTube

- U busu sam, idemo na snimanje ‘Zadruge’, ne mogu trenutno pričati - kratko nam je rekla Rada, dok je njezin Rade dodao kako će kresnuti sve “matorke” u showu. U pauzi od realityja blizanci su vrijeme provodili u Maloj Plani nadomak Prokuplja, a osam mjeseci su živjeli kod Branke Radić iz Reke pokraj Koprivnice te su s njom potpisali ugovor o doživotnom uzdržavanju.

Screenshot | Autor: Screenshot Foto: Screenshot

S Brankom su se upoznali u Njemačkoj, a nakon showa slala im je novac kako bi im pomogla da “stanu na noge”. “Reality braća" svoj novac troše na dotjerivanje. Nedavno su braća Vasić tvrdila da im je od “Big Brothera” ostalo novca.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

VIDI OVO: Najnovije slike Severine nakon skandala.

Foto: Željko Hladika/24sata; Privatni album

- Trošimo pare od showa. Ima se, može se - izjavio je Mika. Inače, reality “Zadruga” poznat je po brojnim skandalima, svađama, tučnjavama, prijetnjama, seksu... 

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Komentari (92)
  • Svi skupa imaju manji kvocijent inteligencije od sobne temperature...

    25. 8. 2018,   17:37
  • i tako od najavljene apokalipse u Zagrebu i dalje sunčano

    25. 8. 2018,   17:18
  • Država se raspada , a mi smo željini Vasića u 3 pm !

    25. 8. 2018,   18:20