Obavijesti

Show

Komentari 11

Poželio fanovima dobro jutro u boksericama: Utegni si guzove

Poželio fanovima dobro jutro u boksericama: Utegni si guzove
12

Combs je do sada bio poznat pod imenima Puff Daddy, Puffy i P. Diddy, a krajem prošle godine je rekao kako se neće više odazivati na njih. Umjesto toga je osmislio nadimak 'Love a.k.a. Brother Love'

VIDEO

Dobro jutro, svijete. Danas idem na posao, istaknuo je reper Sean Combs (48), poznatiji kao Puff Daddy, koji je jučer razveselio obožavatelje, posebno žene videom u kojem pleše. Nosivši samo crne bokserice glazbenik je pokazao plesne pokrete koje je uvježbavao pred ogledalom. Sean je otkrio kako se tako priprema za novu sezonu glazbenog showa 'The Four: Battle for Stardom' u kojem je u žiriju. 

- Ti si najsretniji čovjek kojeg znam. Uvijek plešeš, uvijek si sretan - komentirali su fanovi i istaknuli kako bi htjeli biti poput njega uvijek tako dobre volje. Dodali su kako gledajući njega požele zaplesati salsu, no žene su primijetile i da reper ima fizički nedostatak. 

- Gdje su ti guzovi? Uvukla ti se cijela stražnjica. Malo se posveti i čučnjevima, ne samo plesu i dotjeraj tu guzu - dale su obožavateljice savjet Seanu. Napomenule su kako glazbeniku zavide na velikom prostoru za uljepšavanje i brojnim proizvodima na policama. 

- Što sve imaš? Ja bih takav komad raja - komentirale su. Combs je do sada bio poznat pod scenskim imenima Puff Daddy, Puffy i P. Diddy, a krajem prošle godine je rekao kako se neće više odazivati na njih. Umjesto toga je osmislio nadimak 'Love a.k.a. Brother Love'. 

- Imam jako, jako ozbiljne vijesti. Znam da je riskantno jer će neki pomisliti da je to otrcano, ali sam odlučio ponovno promijeniti svoje ime - rekao je reper u videu koji je objavio na društvenoj mreži. Objasnio je kako se osjeća kao drugačiji čovjek i zato je to odlučio.

Combs je svojedobno rekao kako namjerava imati 10 djece jer ih voli. Istaknuo je da će lako doseći osmero te ispričao da je spreman raditi na proširenju obitelji samo sa sadašnjom djevojkom, američkom plesačicom Cassie Venturom(31) s kojom je u vezi od 2007.

Reper, čije je pravo ime Sean Combs, ima šestoro djece. U vezi sa srednjoškolskom ljubavi, dizajnericom Misom Hylton- Brim je dobio sina Justina (24) koji trenutačno studira. S bivšom djevojkom Kim Porter, s kojom je često prekidao i mirio se, ima Christiana (19) te blizanke D'Lilu i Jessie (11), a posvojio je i njezinog sina Quincyja (26) koji se bavi pjevanjem i glumom. Tijekom veze s Porter dobio je kćer Chance (11) iz kratke ljubavne afere Sarah Champan i zakonski ju priznao. 

- Nevjerojatno je gledati ih kako odrastaju i postaju divna ljudska bića. Moglo je to završiti i drugačije da se ne slažemo tako dobro - ispričao je reper. Istaknuo je kako svoju veliku obitelj tretira kao pleme, a djeca i njihove majke se odlično slažu. 

VIDI OVO: 10 mitova o seksu u koje moraš prestati vjerovati

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija