Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pozirala je s traktorom, pa se požalila: 'Nedostaje mi posao...'

None Foto: Instagram 14

Ako je suditi po glumičinoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži izgleda kako joj uz idiličan privatni život ipak nedostaje i poslovni svijet, pa se obožavateljima požalila kako joj nedostaju obaveze vezane uz posao

Glumica Nataša Janjić (37) u veljači je rodila sina Tonija, a njezin profil na društvenoj mreži niti najmanje 'ne pati' zbog nove 'uloge' u životu. Često objavljuje događaje iz privatnog života te fotografije na kojima uživa sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem (35) i kujicom Uškom

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

No, ako je suditi po glumičinoj posljednjoj objavi na društvenoj mreži izgleda kako joj uz idiličan privatni život ipak nedostaje i poslovni svijet.

- Fali mi posao - napisala je Janjić na društvenoj mreži uz neobičnu fotografiju. Naime, Nataša je pozirala zamišljenog pogleda naslonjena na traktor u bijeloj haljini te raspuštene valovite kose. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fali mi posao! 😜 . . . #actresslife #missmyjob

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Njezina objava nasmijala je brojne pratitelje, a uz objavu nekoliko nasmiješenih emotikona 'stavio' joj je i kolega Goran Višnjić (46). 

Foto: Instagram

Još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić.

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se tek otkrilo da nosi Nenadovo dijete.

Foto: Privatni albumI

Vrijeme su najčešće provodili izvan granica Hrvatske pa su posjetili Rim, Barcelonu i Portugal. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (16)
  • Koga briga 🤷‍♀️

    13. 6. 2019,   21:37
  • ova mi ženska nikad nije bila simpatična. Možda zato što sam od njenog bivšeg čuo jako loše stvari o njoj.

    13. 6. 2019,   22:16
  • Odlican clanak Lucija. Cestitam ti

    13. 6. 2019,   21:38