Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pozirala u svilenom ogrtaču pa izbacila grudi: 'Daj se pokrij...'

None Foto: Instagram 3

Kristina Mandarina počastila je svoje obožavatelje golišavom fotografijom na kojoj pozira u svilenom crvenom ogrtaču

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj, Kristina Penava (20) nedavno je odlučila skinuti pletenice te promijeniti frizuru. Kristina Mandarina još uvijek nije otkrila kako će izgledati njegova sljedeća frizura, no zato je obožavatelje razveselila novom fotografijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svojem Instagram profilu 56 tisuća pratitelja 'počastila' je golišavom fotografijom na kojoj pozira u svilenom crvenom ogrtaču te izbacila grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Više si otkrila nego što si pokrila. Daj se pokrij - samo su neki od komentara obožavatelja. Kristina je nedavno svojim obožavateljima otkrila da je istetovirala mandarinu.

Foto: Instagram

- Tetovaža je genijalna, ja sam oduševljena, to mi je bila želja velika. Već sam ranije razmišljala o tome i sve se odvilo tako brzo - rekla je za RTL-ov EXKLUZIV

KRISTINA MANDARINA Skinula pletenice pa sad 'fura' novu frizuru: Sva si raščupana

Ipak, nije sve prošlo tako 'glatko'. Kristina se malo prepala prije nego se tattoo majstor bacio na posao pa je gucnula liker kako bi lakše podnijela cijeli proces. Liker je bio, očekivano, od mandarine.

Foto: Instagram

- Kada za 30-40 godina budem pogledala tetovažu mandarine, uvijek ću se sjećati ovog perioda i drago mi je da me to obilježilo - poručila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (122)
  • Prvo pogledaš cice i misliš si pa zakaj je tak prevelike napravila, onda vidiš facu i misliš si da je trebala još veće kako bi ljudi što više držali fokus na cicama.

    14. 11. 2019,   14:48
  • dal se ova ikad pogleda u ogledalo,, doslovno je ruzna sa tim usnama. zasto joj se daje toliko paznje , ispodprosjecnog je izgleda a jos i nize inteligencije

    14. 11. 2019,   14:43
  • Na sta ova lici!

    14. 11. 2019,   14:40