Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poznata košarkašica otkrila je spol djeteta: Stiže djevojčica...

None Foto: 5

U subotu ujutro na Antonijinom Instagram profilu osvanule su 'slavljeničke' fotografije na kojima sa suprugom Markom slavi četvrtu godišnjicu braka dok se pored njih nalaze ružičasti i bijeli baloni

Poznata hrvatska košarkašica Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura nedavno je objavila da će postati majka. Sretnu vijest podijelila je sa suprugom na društvenim mrežama te objavila fotografiju na kojoj uzbuđeni roditelji drže slike s ultrazvuka. 

- Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka - napisala je Antonija te tada otkrila kako je u dvanaestom tjednu trudnoće. U međuvremenu košarkašica je saznala spol bebe.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

U subotu ujutro na Antonijinom Instagram profilu osvanule su 'slavljeničke' fotografije na kojima sa suprugom Markom Sandrićem (31) slavi četvrtu godišnjicu braka dok se pored njih nalaze ružičasti i bijeli baloni. Košarkašica je na taj način otkrila da čeka curicu. Krajem siječnja 2020. godine stići će im djevojčica oko čijeg imena se par nikako ne može dogovoriti. 

- Ja bih jedno, on bi drugo, tako da se još uvijek raspravljamo oko toga. Slatke su to brige - izjavila je Mišura u intervjuu za Story te dodala kako se osjeća odlično. 

- Moram priznati da nemam nikakve smetnje. Jedino što sam primijetila je da mi se više jede slano, a ne slatko, što je prije bilo obrnuto - zaključila je poznata košarkašica. 

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Hrvatska košarkaška reprezentativka igra za švedskog prvaka Lulea Basket, ali karijeru će na neko vrijeme staviti postrance. Karijeru je Šibenčanka započela u rodnom kraju gdje je i izgradila ime prije inozemnih angažmana. 

Komentari (4)
  • lipa si lipa andeli ti slice...prekrasna si barem meni sritno ti sugradanko moja 🙋

    10. 8. 2019,   21:56
  • Ugledajte se vi poznate botoksirane u ovu prirodno lijepo ženu

    11. 8. 2019,   14:03
  • Sretno Antonija! Koliko si lipa toliko si jednostavna i draga osoba.

    10. 8. 2019,   21:41