Obavijesti

Show

Komentari 4

Poznate dame oduševljene su glamuroznim Bagghy torbama

Poznate dame oduševljene su glamuroznim Bagghy torbama
23

Svaka torbu karakteriziraju otisnute fotografije New Yorka, Londona, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn ili romantične Provanse dajući im bezvremenski pečat elegancije

VIDEO

Brojne poznate dame oduševile su se Bagghy torbama i asortimanom poput Ive Balaban, Emine Šokote, Marije Bišćan, Matee Ibanez, Ane Tomečak, Antonije Stupar Jurkin, Ane Miščević, Anite Beriša i brojni drugi. Uz medije i prijatelje svečanom otvorenju prisustvovali su i bivši nogometaši Boško Balaban, Igor Bišćan, Tomo Šokota i brojni drugi.

Postoji neka neobjašnjiva veza između žena i torbi, a Bagghy torbe potvrdit će tu neraskidivu ljubav. Da pitate žene diljem svijeta koja je njihova najveća modna ljubav, sve bi jednoglasno odgovorile – torba. Stoga torba kao glavni modni ženski imperativ mora biti originalna, zabavna i glamurozna, a upravo Bagghy torbe  zadovoljit će ukus svake suvremene žene koja slijedi svoj vlastiti modni instinkt.

Bagghy torba nije samo obična torba, to je torba inspirirana umjetnošću, torba koja odiše prošlošću i koja Vas svojim bogatim printovima i fotografijama vodi na putovanja diljem svijeta, ali i vraća u prošlost. Svaka torbu karakteriziraju otisnute fotografije New Yorka, Londona, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn ili romantične Provanse, dajući im bezvremenski pečat elegancije i nosivosti, bili u večernjim ili dnevnim prilikama.

Dizajn ovih  torbi nije podložan modnom trendu, on je univerzalan i primjenjiv svakoj ženi neovisno o profesiji, godinama ili stilu. Sve torbe su ručno rađene, napravljene su od 100% kože i proizvode se u Italiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svaka torba je individualna i priča svoju priču, u svaku torbu utkane su emocije i ljubav, stoga su oni pravi odraz vrhunske talijanske estetike i modnog razmišljanja. 

Osim torbi, u ponudi se može naći i popratni asortiman poput novčanika, privjesaka za ključeve, maski za mobitele i slično.

Bagghy - je u modnom svijetu poznat po tome što u svom asortimanu ima torbe i accesoriess printovima svjetskih metropola ili licima poznatih osoba kroz svjetsku povijest. Bagghy nudi unikatni, originalni i glamurozni modni asortiman, izrađen od prvoklasnih materijala. Bagghy predstavlja inovaciju, jedinstvenost, eleganciju i kvalitetu za žene koje žele izraziti svoju profinjenost.

Bagghy se vodi filozofijom da je njihov asortiman uvijek u prvom planu, te njihove torbe čine fuziju klasičnog i modernog koje će postati must have ove sezone svake trendseterice. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...