Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Poznate Hrvatice koje prve biraju ‘krpice’ s modnih pista

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 7

NOSE HRVATSKO Severina inače nosi Zigmana, a ovoga puta je naručila čipkastu bluzu Monike Sablić. Indira i Iva nakon Cro-a-Portera tražile su Lineine haljine

Manje je više. Tako barem misle poznate Hrvatice koje su za oskudne haljine hrvatskih dizajnera izdvojile i do 3000 kuna. Tražile su jarke boje, duboke proreze i prozirne haljine te košulje.

Osim Lane Pavić, Ane Gruice, Viktorije Rađe i Marijane Batinić za odjećom Monike Sablić “poludjela” je i Severina. Pjevačica je naručila čipkastu bluzu splitske dizajnerice koja stoji 2000 kuna te ima duboki dekolte. Ivana Kovač u vrijeme ovogodišnjeg Cro-a-Portera imala je koncert u Splitu, pa nije mogla doći na reviju omiljenog joj dvojca Hippy Gardena. No naručila je tirkizni kombinezon.

- Iako ima duboki dekolte, našili su mi gumb pa neće izgledati previše provokativno - rekla je Kovač. Indira Vladić i Iva Jerković odmah su se predbilježile za seksepilne haljine Linee Exclusive. Njihove kreacije najčešće nose. 

Komentari (24)
  • samo me zanima s kojim parama npr.iva jerkovic kupuje te krpice??

    11. 4. 2012,   11:23
  • mogu putovat i kupovat kad nitko pojma nema koliko zarađuju, od kuda im lova itd kako treba provjerit todorića, čermaka, sanadera, rajića, zagorca...................tako treba provjerit severinu,moniku, indiru, ivu..............................

    11. 4. 2012,   13:01
  • ajde drago mi je da Jerkovicka ima za krpice dok joj otac gladan bez kinte i mora se sramotit na teveu i zube stavljat pred Hrvaskom ..divna kci!!!!

    11. 4. 2012,   12:42