Obavijesti

Show

Komentari 38

Poznati od sebe rade cirkus da bi dobili što veći broj lajkova

Poznati od sebe rade cirkus da bi dobili što veći broj lajkova
10

Pjevači, glumci i stilisti često odlaze 'pod nož', ugrađuju kosu, obrve, oblače lude kostime... Dok se neki ne srame priznati estetske korekcije, drugi to negiraju i pokušavaju sakriti

VIDEO

Nesumnjivo je da su stvari danas bitno drugačije nego prije. Vremena su se promijenila, a popularizacijom društvenih mreža sve se više briše granica između normalnog i onog malo manje normalnog. Brojnim slavnima danas više nije dovoljno samo se savršeno namjestiti za fotografiju, provući je kroz mnogobrojne filtere i objaviti na internetu. Da mnogi poznati i slavni vole ponekad otići pod nož te se korigirati, nije nikakva tajna. No i u estetskim igrama neki ipak znaju pretjerati.

Stilist Marko Grubnić (37) o svojim estetskim korekcijama otvoreno priča već godinama. Veliki ljubitelj botoksa i hijalurona s operacijama je počeo 2010. Kroz godine je korigirao nos, ugradio desetak ljuskica na zube kako bi dobio besprijekoran holivudski osmijeh, a redovito odlazi na tretmane ugradnje botoksa i hijalurona.

Stručnjaci smatraju da je Grubnić dodao i koju dlaku na glavu. Na fotografijama otprije desetak godina vidljivo je da mu se kosa povlači, dok danas ima punu glavu kose. Otišao je Grubnić i korak dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nedavno je ugradio ekstenzije u kosu i pofarbao pramenove. Stilista su tako mnogi usporedili s američkim glumcem Jaredom Letom, na kojeg sad neodoljivo podsjeća.

U posljednje vrijeme slavni pjevači, glumci, stilisti i influenceri sve češće posežu dublje u ormar i iz njega izvlače šarene, ekscentrične kostime kakvih se ne bi posramili ni u Hollywoodu. Ili možda bi. Teško je zaboraviti ružičasto izdanje srpske pjevačice Jelene Karleuše (40) s lipanjskog koncerta u Beogradu. Karleuša je na pozornicu izašla kao ružičasta verzija Minnie Mouse.

Odjenula je plastične čizme iznad koljena, bodi, perje i plastične uši na “postolju”. Mnogi su komentirali kako pjevačica izgleda kao da je na glavu nabila kahlicu. Sve je, naravno, bilo u ružičastoj boji. Iako je ciljala na izgled Minnie Mouse, mnogi fanovi “male od skandala” bili su razočarani ovim kričavim izdanjem.

Apsolutni pobjednik kad su u pitanju estetski zahvati među poznatim Hrvatima je bez sumnje stilist Neven Ciganović (48). Već godinama ne krije da se podvrgnuo brojnim plastičnim operacijama.

Čak tri puta je operirao nos, nakon čega je zbog anestezije trpio višemjesečnu erekciju, dvaput korigirao jagodice, podizao kapke, a potegnuo je čak do Istanbula kako bi dio kose presadio na obrve, za koje je htio da budu čupavije nego do tada. Samo taj zahvat platio je između 10 i 20 tisuća kuna. Osim estetskim operacijama, tijelo voli sređivati i tetovažama.

Ni sam ne zna koliko ih ima, no samo neke s kojima je iscrtao tijelo su sunce, sidro, poljupci, natpisi, ptice, a tetovirao je čak i Severininu sliku.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:01

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) prije nekoliko godina priznala je da je povećala grudi, a onda se nagađalo da se podvrgnula i liposukciji podbratka, no to nije potvrdila. Ne skriva da je lice pomladila botoksom, a inače voli koketirati s modom pa je se nerijetko može vidjeti u ekscentričnim outfitima. Na subotnjem koncertu u Rogoznici pojavila se u kožnim čizmama zmijskog uzorka, a na glavu je stavila afro periku.

Nedavno se na snimanju reality showa “Supertalent” pojavila s natapiranom frizurom. Izgledom je nevjerojatno podsjećala na Peggy Bundy iz serije “Bračne vode”.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
Lepa Brena komentirala razvod braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića: 'Ne stavljaj sol na ranu'
ŠOKIRANA JE

Lepa Brena komentirala razvod braka Dragane Mirković i Tonija Bijelića: 'Ne stavljaj sol na ranu'

Dragana je u svom priopćenju otkrila da se razvode, no nije govorila o detaljima. Njezina odvjetnica opovrgnula je glasine o tome da Bijelić živi s drugom ženom