Obavijesti

Show

Komentari 76

Poznati parovi i velika razlika u godinama: Brojke im nisu bitne

Poznati parovi i velika razlika u godinama: Brojke im nisu bitne
8

Velika dobna razlika među holivudskim parovima nije neobična. George Clooney je od supruge Amal stariji 17 godina, Jay-Z od Beyonce 12 godina, Michael Douglas od Catherine čak 25 godina...

VIDEO

Dobna razlika u ljubavnim odnosima ponekad ne mora biti od presudne važnosti. Dokaz tome su brojne zvijezde koje su godinama u skladnim brakovima. Upravo su najenobičniji parovi, ujedno i najskladniji. Tako je George Clooney od supruge Amal stariji 17 godina, Jay-Z od Beyonce 12 godina, a Michael Douglas od Catherine Zeta Jones čak 25 godina...

George i Amal Clooney

Ovaj celebrity par se upoznao na humanitarnoj zabavi u Italiji. Međunarodno priznata odvjetnica Amal (40) i holivudski glumac George Clooney (57) nakon te su se večeri počeli dopisivati. Zaljubili su se unatoč velikoj razlici u godinama (George je 17 godina stariji). Par se vjenčao 2014. godine u Veneciji, a prošle godine su dobili 11-mjesečne blizance Alexandera i Ellu. Odlučili su se skrastiti u luksuznoj vili u Engleskoj vrijednoj 13 i pol milijuna dolara oko (84 milijuna kuna), a prva susjeda im je premijerka Theresa May, prenosi People. 

Royal wedding
Clooney je izgubio vjeru u brak prije Amal: Za nju bi dao život
Clooney je izgubio vjeru u brak prije Amal: Za nju bi dao život

Megan Fox i Brian Austin Green

O ljubavi ovog glumačkog para pisali su svi svjetski mediji. Ovaj 'par iz snova' je zajedno od 2010. godine, a u vezi su dobili troje djece. Zvijezda hit serije Beverly Hills 90210 Brian Austin Green (44) od supruge Megan (32) stariji je 12 godina. Prošle godine se šuškalo da su podnijeli papire za rastavu braka, ali su supružnici demantirali ove napise. U travnju su objavili fotografije s odmora na Havajima na kojima izmijenjuju nježnosti i ne skidaju ruke jedno s drugoga.

Reuters/Pixsell

Beyonce Knowles i Jay-Z

Jedan od najmoćnijih parova u glazbenoj industriji su svakako pjevačica Beyonce (36) i reper Jay Z (48). Unatoč velikoj dobnoj razlici, Jay i Beyonce su zajedno već dugi niz godina. Jay-Z je od supruge Beyonce stariji 12 godina. Par ima djevojčicu Blue Ivy (6) te 11-mjesečne blizance Rumi i Sir Cartera.

Malo se 'počastila': Beyonce je kupila crkvu za 5 milijuna kuna
Malo se 'počastila': Beyonce je kupila crkvu za 5 milijuna kuna

Matthew McConaughey i Camila Alves

Manekenka i dizajnerica ženskih torbica Camila Alves (36) je u braku s holivudskim glumcem posljednih sedam godina. Matthew (48) i Camila imaju troje djece i često u intervjuima navode da se vole kao prvog dana. Upoznali su se još 2006. godine, a vjenčali na Božić 2011. godine. Glumac i anđelica Victoria's Secreta, zajedno sa svoje troje djece, žive u vili u Texasu.

Reuters/Pixsell

Catherine Zeta Jones i Michael Douglas

Glumački par Catherine Zeta-Jones (48) i Michael Douglas (73) su tijekom dugogodišnjeg braka dobili dvoje djece. Supružnici oskarovci su oduvijek zanimljivi medijima zbog 25-godišnje dobne razlike. Kada su se upoznali, Douglas je još bio u prvom braku. Za magazin Hello, Michael je ispričao kako se zaljubio u Catherine još na filmskom platnu. Još na prvom susretu joj je rekao da će ona biti majka njegove djece. Premda se to tad činilo kao dobra šala, ove godine su proslavili 18. godišnjicu braka.

7th Annual Legacy of Vision Gala - Los Angeles

Harrison Ford i Calista Flockhart

Harrison Ford (76) i Calista Flockhart (53) upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnog globusa. Holivudski glumac je otkrio magazinu Hello 2003. godine da je potpuno zaljubljen. Unatoč dobnoj razlici od 23 godine, ovaj par je još uvijek u sretnoj vezi.

Harrison Ford And Calista Flockhart Seen On Holiday In Cordoba In Spain

Ryan Reynolds i Blake Lively

Kanadski glumac Ryan Reynolds (41) u braku je s kolegicom Blake Lively (30) od 2012. godine. Blake i Ryan imaju dvije djevojčice James (3) i Inez (1). Poznatu plavušu su često kritizirali jer je dala kćeri tipično muško ime, ali ona se ne obazire na komentare jer im je ime James posebno emotivno. Naime, djevojčici su dali ime u svomen Ryanovog oce koji je preminuo nedugo nakon njenog rođenja. Za magazin People, Ryan je otkrio tajnu uspjeha njihovog sretnog braka i rekao da se drže pravila da im se rasporedi filmskog snimanja ne poklapaju kako bi se netko od njih uvijek u potpunosti posvetio djeci.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Ryan Reynolds Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame Ceremony - Los Angeles
Tko je tko u Hollywoodu: Znate li tko je ovim ljudima u rodu?
Tko je tko u Hollywoodu: Znate li tko je ovim ljudima u rodu?

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'