Obavijesti

Show

Komentari 15

Poznati su se ove godine dobro proveli na brojnim svadbama

Poznati su se ove godine dobro proveli na brojnim svadbama
1

U godini na izmaku definitivno se tražila sala više. Barem što se poznatih tiče. Mnogi od njih su u proteklih 365 dana odlučili izgovoriti sudbonosno 'da, neki i više puta'

VIDEO

Nives Čanović i Goran Ivanišević

Radijska voditeljica Nives Čanović (35) krajem prosinca  je postala gospođa Ivanišević. S proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem (46) u tajnosti se vjenčala u Zagrebu.

Nagađalo se da će se par vjenčati 2018. Goran je Nives zaprosio još ljetos, a svi su primijetili da radijska voditeljica nosi zaručnički prsten.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vjenčanje je bilo u tajnosti jer je Nives poželjela intimnu ceremoniju na koju su pozvali tek obitelj i najbliže prijatelje. Detalje i nakon slavlja drže u najstrožoj tajnosti.

Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives krajem prošle godine pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Tia Jurčić i Mario Mamić

Pokćerka ekonomista Ljube Jurčića iza sebe već ima brak s Chrisom Warrenom (35), a Mario Mamić (31) bio je u braku s Monikom Kravić.

Zabavljala ih Rada Manojlović: Uzvanici su uživali u janjetini
Zabavljala ih Rada Manojlović: Uzvanici su uživali u janjetini

Tia Jurčić (33) i nogometni menadžer vjenčali su se sredinom listopada. Na svadbi u Westinu bilo je stotinjak uzvanika. Mladenka je mijenjala frizuru te je nakon ponoći raspuštenu kosu skupila u rep.

Fešta je potrajala do 6 ujutro, a goste je zabavljala srpska folk pjevačica Rada Manojlović. Uzvanici su uživali u klasičnom svadbenom meniju na kojem su bili dalmatinski pršut, baranjski kulen, vinski gulaš i janjetina.

Maja Cvjetković i Andrija Kević

Kuma Magdalena Balenović i Matea Franić, djevojka novinara Brune Kovačevića pozirale su s mladenkom Majom Cvjetković (30) u restoranu na Murteru. Bivša miss Hrvatske u lipnju se udala za hotelijera Andriju Kevića (50), a tada je bila u sedmom mjesecu trudnoće.

Na vjenčanju su bile i voditeljica Iva Jerković te bivša kraljica Hrvatske Antea Kodžoman. Kuma se pohvalila sminkama dobrog provoda na društvenoj mreži. Goste i novopečeni bračni par zabavljao je bend koji im je, između ostalog, i zapjevao Balaševićevu pjesmu 'Ringišpil'. 

Nakon tuluma na Murteru, gosti su prespavali u hotelu Punta u Vodicama, koji se nalazi stotinjak metara od pozornice CMC festivala. Maja je početkom rujna rodila djevojčicu Vitu.

Katarina Rautek i Josip Omazić

Bilo je intimno kod matičara u Zaprešiću i bili su samo kumovi s nama, rekla je pjevačica Katarina Rautek (32). Početkom listopada se udala za inženjera prodaje u strojarstvu, Josipa Omazića.

Uz kumove, na svadbi su bili i Katarinina djeca Gabriela (3) i Dominik (5), njezina sestra s mužem te Omazićeva kći. Nakon vjenčanja otišli su u zagrebački restoran koji se pjevačici sviđa zbog tradicionalne kuhinje.

Supružnici su umjesto prstenja tetovirali imena na šake. Kaže da joj je tetovaža namjerno na desnoj ruci jer je dešnjakinja.

- Pitaju me kako se ne bojim što ću napraviti ako se rastanem. To se da popraviti, ali ne razmišljam da bi se to moglo dogoditi - napomenula je Rautek. Uvjerena je da je to tetovaža za cijeli život

Rautek se sudi s bivšim partnerom Krešimirom Svitlanovićem (33), kojeg je tužila za fizičko zlostavljanje.

Prstenje su marljivo izmjenjivali i sudionici realityja

Tina Šegetin

Barbara Šegetin u prosincu je svojoj sestri organizirala je svadbu u Nikšiću. Goste je zabavljao bend koji izvodi romsku glazbu. Na svadbu su stigli i Ervin Mujaković te Darko Petkovski koji je na slavlje svoje reality ljubavi Tine Šegetin (26) poveo novu djevojku Ljupka Mitrovu.

'Neke ljubavi žive vječno': Tina uživa u bračnoj idili s Racom
'Neke ljubavi žive vječno': Tina uživa u bračnoj idili s Racom

- Tina i Darko sad su super prijatelji. Svi se lijepo družimo i prava smo ekipa. Lijepo se ponovno okupiti i prisjetiti starih uspomena - kaže njena starija sestra Barbara (38), koja je organizirala i djevojačku večer u Crnoj Gori. Tina je na svadbi zablistala kao brineta.

Barbara je ujedno i kuma svojoj mlađoj sestri Tini. Na svadbu je stigao i Ervin Mujaković (27), koji je u reality showu patio za brinetom. Kako je rekla Barbara, Sarajlija ju je konačno prebolio i krenuo dalje. 

Tina se udaje za Racu Jovanovića (29), s kojim živi u Nikšiću. Nakon svadbe planiraju se preseliti u inozemstvo, a njihova nova najizglednija adresa je Beč. Upoznali su se u Podgorici, gdje su se i zaljubili.

Nevenka Bekavac  i Zvone Petričević

Nakon duge potrage, Nevenka Bekavac (40) napokon je pronašla ljubav. Bivša kandidatkinja showa 'Ljubav je na selu' u travnju se udala za Sinjanina Zvonu Petričevića (43) nakon dvije godine veze.

Neve se veseli prvom Božiću sa sinom: Uskoro ćemo ga krstiti
Neve se veseli prvom Božiću sa sinom: Uskoro ćemo ga krstiti

- Sretna sam, sve je bilo na brzinu - ispričala nam je Neve i dodala kako se prije desetak dana još nećkala oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili ne.

Sudbonosno 'da' rekli su u Sinju pred matičarom. Neve je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu, a slavlje su nastavili u restoranu.

Alojz Kanceljak

Nakon što su obznanili vijest da očekuju dijete Alojz Kanceljak (31) i njegova odabranica Monika (19) su se, sudeći prema društvenim mrežama, na jesen odlučili za novi korak u svojoj vezi.

Naime, nezaposlena kuharica iz Budinščine na Facebooku je postala Kanceljak pa je dala naslutiti da je Zagorski Putin ponovo rekao sudbonosno 'da'.

Monika je živjela u unajmljenoj kući s majkom i bratom no ubrzo se preselila u Tuhelj kod Lojzeka koji ju je navodno zaprosio nakon dva mjeseca veze. Osvojila ga je otvorenošću i pristupačnošću.

Sve je započelo neobaveznim dopisivanjem koje je trajalo dva tjedna, nakon čega su se našli na kavi.

Aktivni su bili i sportaši

Domagoj Vida i Ivana Gugić

Hrvatski nogometni reprezentativac s ukrajinskom adresom Domagoj Vida (28) sredinom lipnja se oženio za sa bivšu manekenku i miss Hrvatske Ivanom Gugić (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

Novopečeni bračni par zavjete je izmijenio u crkvi Uznesenja blažene djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada.

Nakon što su izmijenili zavjete, uz vesele taktove Slavonia benda, mladenci su sa uzvanicima, među kojima i kolega Ognjen Vukojević sa suprugom Andrejom Čupar, uputili na na proslavu u umaški hotel Kempinski.

Mateo Kovačić i Izabel Andrijanić

7
| Foto: Ilustracija/Robert Anic/PIXSELL

Samo dan kasnije, na red su došli i uzdanik kraljevskog nogometnog kluba Real Madrid Mateo Kovačić (23) i Izabel Andrijanić (23). 

Dok je Mateo Kovačić tonuo u san, Izabel je snimala selfije
Dok je Mateo Kovačić tonuo u san, Izabel je snimala selfije

Mateo je zaručnicu, s kojom je u vezi sedam godina, odveo pred oltar crkve sv. Antuna u Sesvetskim selima u kojoj su se i zaljubili. 

Nakon vjenčanja, novopečeni bračni par se zaputio u zagrebački hotel The Westin gdje su proslavili svoj dan u društvu obitelji i prijatelja.

Domagoj Antolić i Mateja Mitrović

Dinamov kapetan Domagoj Antolić vjenčao se 9. lipnja u zagrebačkom Stenjevcu s dugogodišnjom djevojkom, ekonomisticom Matejom Mitrović. Igrač kluba iz Maksimira za kuma je odabrao najboljeg prijatelja Mateja Bagarića, bivšeg Dinamovca. 

Svadbena zvona širom showbizz svijeta

Burak Özçivit i Fahriye Evcen

 

🙌🙌💫🍾🎉🎊🎀💗 #burakozcivit #fahriyeevcen #wedding

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit1984_cro) on

Turski glumac Burak Özçivit (33), domaćoj publici najpoznatiji po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni', vjenčao se krajem lipnja s dugogodišnjom djevojkom i kolegicom Fahriye Evcen (31).

Par se vjenčao u raskošnoj Sait Halim pašinoj vili, koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Mladoženja je navodno za zakup povijesne vile dao 75.000 eura, a nagađa se da je na svadbi bilo oko 500 uzvanika.

Par se na vječnu ljubav zakleo pred obitelji i prijateljima, a na medeni mjesec su se zaputili na Maldive.

Serena Williams i Alexis Ohanian

Nakon što su se krajem prošle godine zaručili i dobili bebu početkom rujna, tenisačica i osnivač Reddita su se vjenčali. Svadba je bila u Centru za suvremenu umjetnost u New Orleansu, a među gostima viđeni su i Eva Longoria, Beyonce, Anna Wintour i Kim Kardashian. Tema vjenčanja je 'Ljepotica i zvijer'.

Serena i Alexis nisu štedjeli na vjenčanju koje ih je, šuška se, stajalo milijun dolara.

Stolovi za kojim su gosti sjedili nosili su ime po njezinim osvojenim Grand Slam naslovima, a kao suvenir svi prisutni sa sobom su kući ponijeli kopije njezinih trofeja. 

Miranda Kerr i Evan Spiegel

Manekenka Miranda Kerr (35) krajem svibnja udala se za 26-godišnjeg milijardera, osnivača Snapchata. Evana Spiegela.Vjenčali su se u svom domu, na svadbi je bilo 40-ak najbliže rodbine i prijatelja.

Miranda i Evan prohodali su 2014., a zaručili se dvije godine poslije. Manekenka je izjavila da se nisu seksali prije braka jer je njen novopečeni suprug tradicionalan. 

Pre-Grammy Gala & Salute To Industryicons With Clive Davis - LA

- Moj partner je jako tradicionalan i ja to poštujem - rekla je bivša Victorijina anđelica. 

Jim Parsons i Todd Spiewak

Jim Parsons (44) i Todd Spiewak razmijenili su zavjete u New Yorku, a slavlje se nastavilo u jednom restoranu.

Iako je par u vezi već 14 godina, glumac koji se proslavio likom Sheldona u 'Teoriji velikog praska' tek je prije pet godina priznalo da je homoseksualac.

Pippa Middleton i James Matthews

Pippa Middleton and James Matthews kiss after their wedding at St Mark

Nakon što je nehotice skoro zasjenila svoju sestru Kate Middleton na vjenčanju s princem Williamom 2011. godine, Pippa se pobrinula da na svojoj ceremoniji bude glavna zvijezda

Ispred Crkve svetog Marka u Englefieldu zablistala je u dizajnerskoj vjenčanici vrijednoj oko 82 tisuće kuna. Razmijenila je zavjete s milijarderom Jamesom Matthewsom (40). Vjenčali su se nakon pet godine veze. 

Pippa Middleton and James Matthews smile as they are joined by Britain

Kate je došla sa svojom djecom, princom Georgeom i princezom Charlotte. Britanski mediji pišu da se Pippa brinula kako će se najmlađi uzvanici ponašati na svečanoj ceremoniji. 

Krešimir Sučević - Međeral i Vanja Vukić

Lovac iz 'Potjere' i njegova supruga medeni mjesec proveli su na Sejšelima. Krešimir Sučević - Međeral i Vanja Vukić vjenčali su se u svetištu Majke Božje Bistričke, a fotografiju s vjenčanja je Vanja podijelila na Facebooku. 

Krešimir se zbog svoje djevojke počeo i šišati. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'
'TKO TO TAMO PJEVA'

Sestra Stele Rade osvojila 5000 eura, a pojavile su se i ljubavne iskre? 'Pričat ćeš s njim kasnije'

Natali Rade u posljednjem izazovu u showu 'Tko to tamo pjeva?' eliminirala je imitatoricu Abbe. Zatim je na kraju lutkar donio 5.000 eura
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju