Obavijesti

Show

Komentari 3

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
21

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan

VIDEO

Već od ranih jutarnji sati zabava traje u parku Vugrinščak pod samoborskim suncem. Sve do 17:00 sati trajalo je žestoko natjecanje timova u odbojci na pijesku, nogometu i badmintonu.

Prijavljeno je više od 20 timova koji su se borili za vrijedne nagrade Top Sporta i 24sata.

samobor

Oni željni adrenalina mogu se iskušati u vožnji kartinga Karting Arene prve mobile go-kart staze na svijetu. Posjetitelji se mogu voziti cijeli dan do 0:00.

samobor

Vožnjom kartinga posjetitelji su u finalnoj utrci imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje su osigurali partneri projekta Karting Arena ZagrebKarlovačko, Top Sport, DaciaFantasy Land,  Koykan,  Špiro i 24sata.

Više o natjecanju i nagradama pročitajte ovdje

samobor

U 17:00 je počeo i JoomBoos meetup s najpopularnijim YouTube zvijezdama, a nakon meetupa startao je najveći glazbeni party u Samoboru.

KAKO JE TO IZGLEDALO POGLEDAJTE OVDJE:

Pool parti, karting arena i koncerti do jutra uz Samobor OPEN AIR

Posted by 24sata on 8. srpnja 2017

U 17:00 sati startao je i veliki glazbeni koncert kojeg otvaraju duo Ivana i Marko iz Samobora sa popularnim pop hitovima u akustičnoj verziji, a nakon toga imamo pravu glazbenu poslasticu sa fuzijom bluza, rocka i jazza i to u izvedbi bendova Markiz, The BoneBomb, Lula Mira i The SecondHand Band. Besplatne koncerte donosi ti Karlovačko.

Na vrućim temperaturama možete se ohladiti na poznatom Pool partyju na bazenima Vugrinščak.

ATMOSFERU S POOL PARTYJA POGLEDAJTE OVDJE:

Uzavrela atmosfera na Samobor Open Airu: Svi se hlade uz bazene, a uživaju i u vrhunskoj klopi i glazbi

Posted by 24sata Video on 8. srpnja 2017

Najveći ljetni party je u Samoboru: Klopa, cuga i kupanje na bazenima! Dođite svi na Samobor Open Air

Posted by 24sata on 8. srpnja 2017
Samobor Open Air

Od 15:00 do 00:00 moći ćete uživati u neograničenim konzumaciji cuge i genijalnim DJ-jevima. Ulaznica za Pool party se naplaćuje i možete ju kupiti preko sustava Entrio.

samobor

Festival se nastavlja do ranih jutarnjih sati u klubu za mlade Bunker.

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri DaciaKarlovačkoTop SportKarting Arena ZagrebKoykanŠpiroFantasy LandBunkerToi ToiR.D.I. Sound & Lights.

Neće biti uskraćeni ni ljubitelji funka i jazza, jer u Samobor stiže hrvatska glazbena atrakcija The Bonenomb koji će se na pozornicu popeti i za 23 sata.

Samobor Open Air

Preslušavajući njihov prvi album 'What Do You Think This Is?', glazbeni kritičar Dubravko Jagatić zaključio je:

- The Bonebomb bend koji kao da je upravo izašao iz radionice Blue Note Recordsa nudeći svjež pristup nu jazzu uz finu primjesu soula i r'n'b-a.

samobor

Zoran Stajčić, urednik portala Ravno Do Dna, napisao je : 'The Bonebomb vodi na ugodno putovanje kroz ikonografiju i zvukove plesnog jazza, soula, funka, rhythm & bluesa i filmskih soundtracka iz najboljih vremena cool Hollywooda'.

Da ne bude gladnih i žednih pobrinuti će se restorani Koykan Špiro koji će svojom raznolikom ponudom svježe pripremljenih specijaliteta i hladnog pića sigurno zadovoljiti i one najistančanijeg ukusa. To, naravno, nije sve. Na bazenima Vugrinščak priprema se totalno ludi Fantasy Land Pool Party koji počinje u 15 sati, zabavljat će ih DJ-evi Joe 2 Shine, eM Bee, Ariano Fuerte. Uz kupljenu ulaznicu, sva pića su besplatna. Ulaznice potražite na www.entrio.hr.

samobor

A nakon ludog 'pool partiija' slijedi after party u Centru za mlade, koji nosi naziv 'Bunker' a nalazi se na području nekadašnje vojarne Tabore. Ulaz je besplatan, a after traje od deset sati do pet ujutro. Više informacija potražite na njihovoj Facebook stranici.

Organizatori festivala su 24sata i Grad Samobor a partneri DaciaKarlovačkoTop SportKarting Arena ZagrebKoykanŠpiroFantasy LandBunkerToi ToiR.D.I. Sound & Lights.

Više informacija potražite u rubrici Samobor Open Air. Ljeto počinje u Samoboru!

Znate li za koje se pivo koristi 100% hrvatski ječam?

Kad uživate s prijateljima u toplim ljetnim danima uvijek dobro dođe osvježenje. Najbolji odabir je Karlovačko pivo – omiljeno domaće pivo za koje se koristi ječmeni slad dobiven isključivo od ječma s hrvatskih polja. Naime, Karlovačko pivo nema dodanih aditiva, već je napravljeno prema tradicionalnom receptu od četiri prirodna, kvalitetna sastojka: vode, čistog ječmenog slada, hmelja i kvasca. Zato izaberite prirodno i domaće, a kad idete na pivo, idite na Karlovačko!
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Žari i pali: Danas ne propustite najluđi ljetni party u Samoboru
SAMOBOR OPEN AIR

Žari i pali: Danas ne propustite najluđi ljetni party u Samoboru

Veliko finale najvećeg open air festivala u Samoboru starta ovu subotu u 9 sati. U parku Vugrinščak čekaju vas čak tri partija