Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pranje umjesto pjevanja: Mlada Severina posvojila 17-ero djece

None Foto: rtl 3

U Knjazovoj Mjenjačnici, Severina je na jedan dan zamijenila uloge s Hančom koja je poznata po tome što je od 16-te svake godine rađala po jedno dijete...

Nakon što smo se prisjetili Zdravka Mamića koji je za emisiju Roberta Knjaza spremno uskočio u baletne papučice i napravio piruetu, vrijeme je da se prisjetimo i Severine koja je iste te 2005. postala 'majka 17-ero romske djece'.

SJEĆATE SE ZDRAVKOVE PIRUETE? 'Baletan' Mamić je uskočio u papučice i utegnuo se u tajice

U ovoj kultnoj epizodi Mjenjačnice Severina se zamijenila s Hančom, koja je u tom trenutku imala 17 djece (danas ih navodno ima 19). 

- Mislim da ću bit učiteljica. Ali, vjerojatno si me stavio da perem zahode. Možda, konobarica?- nagađala je Severina svoje zanimanje prije nego što je saznala s kim se mijenja. 

Foto: rtl

Potom se Severina upoznala sa svojom domaćicom. Sramežljiva Hanča joj je ispričala kako su sva djeca s kojima se Seve upravo upoznala, njena djeca. Prvo je dijete rodila sa 16, i potom svake naredne godine po jedno.

Tomislav Miletić/Pixsell RODIT ĆE SINA Hanča (41) će roditi 19. dijete: 'Rađat ću sve dok sam zdrava'

- Mi kad se ljubimo ostanem odmah i trudna - našalila se Hanča koja je tada sa suprugom u braku bila 20 godina, a oženili su se nakon tjedan dana veze. Hanča svaki dan mora u veliku nabavku namirnicu, a svakodnevno i do 6 puta zavrti perilicu za rublje.

Foto: rtl

Pogledajte kako je Severina svladala sve izazove Hančinog domaćinstva:

Nitko ih ne želi u svojoj blizini jer su toksični i nepredvidivi: Ovo su tri najzlobnija znaka zodijaka!

Komentari (17)
  • Ja da sam novinar i da u ovom naprednom dobu kada je pretrazivanje informacija lakse nego ikad pisem o emisiji iz 2005. godine, provjerio bih raspored brzih vlakova.. al to sam ja.

    10. 11. 2018,   11:32
  • jel to planirate opet pustat/snimat tu emisiju pa nas podsjecate ili jednostavno neznate o cemu pisati?

    10. 11. 2018,   11:25
  • Sjećam se već tu je super pasala u takvo okruženje.

    10. 11. 2018,   11:29