Obavijesti

Show

Komentari 10

Prava 'dama': Ekremova Vendi na placu tukla prodavačicu jaja

Prava 'dama': Ekremova Vendi na placu tukla prodavačicu jaja
7

U BIJELOJ BUNDI NA PLACU Vesna Vukelić Vendi tvrdi da ju je prodavačica jaja mjesec dana provocirala pa ju je odlučila napasti dok oko nje nije bilo nikoga

VIDEO

Pjevačica i bivša sudionica srpskog reality showa 'Farma', Vesna Vukelić Vendi, žestoko se potukla s prodavačicom jaja na placu Na Banjici, piše srpski Kurir. Vendi tvrdi da je do sukoba došlo jer ju je prodavačica nazvala kurvom te da takve provokacije sluša cijeli mjesec i da joj je već 'prekipjelo'. 

Vendi je u svojoj bijeloj bundi nasrnula na prodavačicu, a prolaznici su ih pokušavali rastaviti. 

'Dva jaja su završila na mojim antilop čizmama, a jedno na haljini'

- Došla sam onda kad nije imala 'živi zid' oko sebe. Gurnula sam je i zabila joj glavu u kutije s jajima. Poslije su je morali brisati. Žao mi je samo što su dva jaja završila na mojim antilop čizmama i jedno na mojoj haljini - rekla je Vendi te dodala da su psihopati svuda oko nas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'I Johna Lennona je ubio psihopat'

- I Johna Lennona je ubio psihopat. Javne osobe su primorane braniti se od njih. Dugo nisam reagirala, ali kad sam vidjela da je vrag odnio šalu, dobila je batine - rekla je Vukelićka, dok je prodavačica za druge novine ispričala potpuno drugu verziju priče. 

Kaže da ju je Vendi svakodnevno nazivala ' majmunicom' te da ju je u nedjelju gađala jajima. Zbog toga je, kaže prodavačica, bila primorana opaliti joj dva šamara. 

Vendi zavodila Ekrema u srpskoj 'Farmi'

U prošlogodišnjoj srpskoj 'Farmi' Vendi je gledatelje zabavljala svojim druženjem s Ekremom Jevrićem kojem se tijekom trajanja realityja svidjela. Pred kamerama je govorio da s njom želi seks, ljubio njezina stopala i grlio njezine cipele. Često je i pio iako se s alkoholom nije znao nositi. Zbog toga je imao problema sa suprugom. Nakon završetka showa Igbali je posvetio pjesmu kojom ju je zamolio da mu oprosti sve što je radio tri mjeseca dok je boravio u showu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...