Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prava 'dama': Ekremova Vendi na placu tukla prodavačicu jaja

None Foto: screenshoot 7

U BIJELOJ BUNDI NA PLACU Vesna Vukelić Vendi tvrdi da ju je prodavačica jaja mjesec dana provocirala pa ju je odlučila napasti dok oko nje nije bilo nikoga

Pjevačica i bivša sudionica srpskog reality showa 'Farma', Vesna Vukelić Vendi, žestoko se potukla s prodavačicom jaja na placu Na Banjici, piše srpski Kurir. Vendi tvrdi da je do sukoba došlo jer ju je prodavačica nazvala kurvom te da takve provokacije sluša cijeli mjesec i da joj je već 'prekipjelo'. 

Vendi je u svojoj bijeloj bundi nasrnula na prodavačicu, a prolaznici su ih pokušavali rastaviti. 

'Dva jaja su završila na mojim antilop čizmama, a jedno na haljini'

- Došla sam onda kad nije imala 'živi zid' oko sebe. Gurnula sam je i zabila joj glavu u kutije s jajima. Poslije su je morali brisati. Žao mi je samo što su dva jaja završila na mojim antilop čizmama i jedno na mojoj haljini - rekla je Vendi te dodala da su psihopati svuda oko nas.

'I Johna Lennona je ubio psihopat'

- I Johna Lennona je ubio psihopat. Javne osobe su primorane braniti se od njih. Dugo nisam reagirala, ali kad sam vidjela da je vrag odnio šalu, dobila je batine - rekla je Vukelićka, dok je prodavačica za druge novine ispričala potpuno drugu verziju priče. 

Kaže da ju je Vendi svakodnevno nazivala ' majmunicom' te da ju je u nedjelju gađala jajima. Zbog toga je, kaže prodavačica, bila primorana opaliti joj dva šamara. 

Vendi zavodila Ekrema u srpskoj 'Farmi'

U prošlogodišnjoj srpskoj 'Farmi' Vendi je gledatelje zabavljala svojim druženjem s Ekremom Jevrićem kojem se tijekom trajanja realityja svidjela. Pred kamerama je govorio da s njom želi seks, ljubio njezina stopala i grlio njezine cipele. Često je i pio iako se s alkoholom nije znao nositi. Zbog toga je imao problema sa suprugom. Nakon završetka showa Igbali je posvetio pjesmu kojom ju je zamolio da mu oprosti sve što je radio tri mjeseca dok je boravio u showu. 

Komentari (10)
  • Opet vijesti sa bliskog istoka... Nebitno i nepotrebno... Imamo u Domovini dosta, kenjarija...

    6. 12. 2011,   10:59
  • aaaaaaaah laknulo mi je..HVALA na ovoj vijesti sad barem mogu mirno spavat

    6. 12. 2011,   11:09
  • Javne osobe su često izložene neugodnim situacijama i ja vjerujem ovoj vendi, mada nemam pojma o kome se radi nit me se tiče.Seljačine su svuda oko nas.Pa pogledajte samo promet, kakva nekultura i to vrlo često od starijih ljudi što me iznenađuje.

    6. 12. 2011,   11:23