Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prava istina o disko plesu': To je zarazan ritam koji osvaja sve

None Foto: PROMO 8

Dugogodišnji plesač Ivane Banfić Tomislav Tržan 2015. pokrenuo je predstavu 'Prava istina o disko plesu' kroz koju publiku 'uči' pokretima u disko plesu iz 80-tih godina, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a

To je pravi spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Ovaj plesno-zabavni show traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. U predstavi je ukupno preko 50 plesnih pokreta, koje po želji ponavlja i publika.

Foto: PROMO

Dugogodišnji plesač Ivane Banfić (49), Tomislav Tržan objašnjava kako su nastali pokreti u disko plesu i u 80-tim godinama, ali na šaljivi način u stilu Monty Python-a.

Ovo je unikatni animacijsko-zabavni sadržaj, pogodan za sve prostore i prilike vezane uz zabavu: klubove, evente, casina, hotele, show-programe, festivale, priredbe i slično. Svaka njihova izvedba popraćena je profesionalnom kostimografijom i scenografijom.

Foto: PROMO

Autori predstave su: Tomislav Tržan i Zoran Jurić (DJ Jura). Predstava 'Prava Istina O Disko Plesu' je glavni program večeri. Može se izvoditi u jednom komadu ili u više dijelova, a mogu se zapjevati i karaoke. Tržan i Jurić nude izbor od ukupno 3.600 domaćih i stranih pjesama. Plesačice iz predstave mogu preuzeti i ulogu hostesa. 

Foto: PROMO

Tomislav Tržan najprije je bio plesač Breakdance-a kada je u 80-ima prvi puta osvajao titule prvaka sa svojom grupom '101 Break', da bi u 90-ima eksplodirao kao prateći plesač Ivane Banfić te je sve okrunio 12-godišnjom suradnjom s Borisom Novkovićem, s kojim je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu 2005. godine u Kijevu.

Od 1997. godine je vlasnik i voditelj 'Plesnog Kluba TT'. Godine 2015. kao koautor predstave 'Prava Istina O Disko Plesu' započinje era autorskog rada, a suradnjom s Kishonijem i DJ Jurom otvara se nova stranica zabavnih animacijskih programa najnovijom predstavom 'Prava Istina O Koktelima' u kojem spaja glazbu, ples, stand-up komediju i koktele.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentiraj, znaš da želiš!