Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravi kaos u Parovima: Jelena udarala šakama Ivana do krvi

None Foto: Happy Tv 6

Što pričaš? Što si došao ovdje? Što pričaš produkciji da tražim ugovor? Što glumiš majmune?, vikala je Jelena. Zaštitari su ušli u sobu kako bi spasili Ivana od podivljale Jelene

Tučnjave, svađe, psovke, seks svakodnevica su reality showa 'Parovi'. Ipak, posljednja svađa zgrozila je obožavatelje spomenute emisije. U njoj nisu sudjelovala dva muškarca kako inače to biva u luksuznoj vili već muškarac i žena. 

Foto: Happy Tv

Naime, natjecateljica Jelena Ilić 'unakazila' je dugogodišnjeg reality igrača Ivana Marinkovića, prenosi Kurir. Marinković je molio Jelenu da odu u Tajnu sobu, a nakon što su ušli obratio se produkciji.

PROCURILI HONORARI Milijana i Milojko svađanjem su dosad zaradili 50 tisuća kuna...

Tražio je da Jelena izađe iz realityja i produkciju da potpišu ugovor u vrijednosti 900 tisuća kuna. 

Foto: Happy Tv

Unatoč tome što je bio na njezinoj strani, Ivan je Jeleni pokušao objasniti kako je nemoguće da produkcija potpiše takav ugovor. Tješio ju je kako će sutra biti bolji dan te da sada treba popiti tablete za smirenje. Dodao je kako ju voli najviše na svijetu, ali da je on kolateralna žrtva njezinog ponašanja. 

Foto: Happy Tv

Jelena je nekoliko minuta smireno slušala, a onda je nasrnula na Ivana. Počela ga je šamarati i gušiti, a u jednom trenutku raskrvarila mu je nos. 

- Što pričaš? Što si došao ovdje? Što pričaš produkciji da tražim ugovor? Što glumiš majmune? - vikala je Jelena. Zaštitari su ušli u sobu kako bi spasili Ivana od podivljale Jelene. 

Foto: Happy Tv

- Zašto mi ovo radiš. Kako ti nije žao - vikao je Ivan. Brojni gledatelji stali su na njegovu stranu, a Jelenu su prozvali psihički nestabilnom osobom. 

Foto: Happy Tv

- Današnje žene su gore od muškaraca. Kakvo je ovo ponašanje? Kada bi ovako nešto napravio muškarac u realityju odmah bi završio u zatvoru, a ovako će Jelena dobiti samo upozorenje. Nije pošteno - samo su neki od komentara ispod video-snimke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (9)
  • i to prikazuju na televiziji

    16. 5. 2019,   18:36
  • sodoma i gomora

    16. 5. 2019,   19:08
  • I dalje mi nije jasno zašto hrvatski portal na svojoj aplikaciji komentira emisiju koja se ne može pogledati na hrvatskoj televiziji...

    16. 5. 2019,   18:57