Obavijesti

Show

Komentari 0

Pravila igre s pjesmom 'Samo zbog nje' u finalu Cesarice

Pravila igre s pjesmom 'Samo zbog nje' u finalu Cesarice

Nakon završenog glasovanja za pet pjesama predloženih za hit studenoga, publika je nominirala još jednu pjesmu u finale izbora za Hrvatsku glazbenu nagradu publike za hit godine - Cesarica

VIDEO

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme: 'Dunavom' koju izvodi Željko Bebek, 'Jedan potez previše' u izvedbi Massima, pjesma 'Milion' koju izvodi Ivan Zak, pjesma 'Samo zbog nje' u izvedbi Pravila igre u suradnji s EFZG-om i pjesma 'Suzana' koju izvode Mejaši i Vigor.

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma 'Samo zbog nje', novi singl grupe Pravila igre.

Uspomene iz studentskih dana, ljubav na hodnicima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, živopisne slike najljepših mladenačkih priča – sve to oslikano je u scenama novog spota grupe Pravila igre.

VIDEO

Pjesma 'Samo zbog nje', koja je u studenom zarazila radijski eter, nosi posebnu priču, a sada je predstavljena i u novom videouratku u kojemu je sudjelovalo više od 1000 studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Nastao povodom 100. obljetnice EFZG-a, spomenuti singl službeno je predstavljen kao pjesma fakulteta te prvi takav projekt u Hrvatskoj.

Upravo zato, scene pripadajućeg spota snimljene su u prostorijama EFZG-a uz njegove zaposlenike i studente, a prikazuju interesantnu ljubavnu priču dvoje studenata ekonomije. Dva dana snimanja uključila su kadrove studentskih dana od prve do završne godine studija dvoje glavnih aktera, a veliki završetak priče obogatio je i koncertni nastup benda Pravila igre pred EFZG-om. Simboliku spomenutog čini element povjerenja i ljubavi, odnosa kakav EFZG gradi sa svojim studentima, a koji su u spotu prikazali upravo zaljubljeni studenti. I upravo ovi studenti sudjelovali su u kreiranju povijesti Ekonomskog fakulteta, zajedno s bendom koji je ideju osmislio još na proljeće.

Dvojica članova bivši su polaznici ovog fakulteta, stoga ne čudi da je dio stvaranja pjesme pripao upravo njima kao autorima aranžmana. Glazbu i tekst potpisuju Miro i Sonja Buljan, a za videospot zaslužan je Dario Lepoglavec, s kojim bend već dugo uspješno surađuje.

Novih pet mjesečnih prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u ponedjeljak 30. prosinca kada će započeti glasovanje za pjesme u konkurenciji za Hit prosinca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac