Obavijesti

Show

Komentari 2

Pravila Met Gale: Zabranjeni su im selfieji, pušenje i loš zadah

Pravila Met Gale: Zabranjeni su im selfieji, pušenje i loš zadah
8

Prema Sylvani, glavna svrha Met Gale je da se gosti međusobno upoznaju i budu zainteresirani za nešto što drugi rade. 'Koja je poanta ako ćeš doći i družiti se sa suprugom?', upitala je Ward Durrett

VIDEO

Prvi ponedjeljak u svibnju rezerviran je za Met Galu, jedan od najvažnijih događaja u svijetu mode. Ceremonija bude u Muzeju umjetnosti Metropolitan u New Yorku. Međutim, osim što moraju paziti da se što bolje odjenu, postoje i pravila kojih su se dužni pridržavati, prenosi Independent.

Nema selfieja

Prije četiri godine obavljeno je da je korištenje društvenih mreža zabranjeno na događaju kako bi izbjegli da slavni provedu večer na mobitelima. 

- Korištenje mobitela za fotografiranje i društvene mreže nije dozvoljeno - piše na upozorenju. Ipak, čak ni to nije moglo spriječiti reality zvijezdu Kylie Jenner (21) da se 2017. fotografira u toaletu.

Maloljetnima ulaz zabranjen

- Ne mogu ići. nisam dovoljno stara - rekla je plesačica i model Maddie Ziegler (16) kad su ju pitali hoće li prošetati crvenim tepihom na Met Gali. Naime, događaj nije prikladan za osobe mlađe od 18. 

Zabranjeno pušenje unutar muzeja

Iako je zabranjeno, celebrityji poput Belle Hadid (22), Dakote Johnson (29) i Marc Jacobsa (56) pušili su cigarete u toaletu na Met Gali. 

- Tema ovogodišnje Met Gale bila je pušenje u toaletu - šalili su se 2017. korisnici društvenih mreža.

Nema lošeg zadaha

Određena hrana maknuta je s menija na zahtjev Anne Wintour (69) jer postoji mogućnost da će zapeti među zubima. Ne poslužuje se niti jedna vrsta luka kako bi se izbjegao loš zadaha. 

PA/Pixsell

Raspored sjedenja

Wintour je prilično stroga što se tiče rasporeda sjedenja na Met Gali. U dokumentarcu koji je izašao 2016. 'Prvi ponedjeljak u svibnju' otkriveni su detalji planiranja tko će gdje sjediti. 

- Puno razmišljanja posvećeno je tko će sjediti pored koga, jesu li sjedili zajedno prošle godine, jesu li sjedili zajedno na drugim događajima. Šokantno je - rekla je Sylvana Ward Durrett (38), urednica specijalnih izdanja Voguea. 

Prema Sylvani, glavna svrha Met Gale je da se gosti međusobno upoznaju i budu zainteresirani za nešto što drugi rade. 

- Koja je poanta ako ćeš doći i družiti se sa suprugom? - upitala je Ward Durrett. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it Friday yet? 🤔🍷

A post shared by Sylvana Ward Durrett (@sylvanitas) on

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati bebu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu