Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravo iznenađenje: Mladencima iz Đakova zapjevao je Jacques

None Foto: Privatni album

Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence, rekla nam je prijateljica mladog bračnog para

Vjenčanje je poseban dan za svaki par, a jedna majka potrudila se svojoj mezimici organizirani proslavu koju će pamtiti cijeli život. Antonio i Mirna jučer su rekli 'sudbonosno da', a s više od 400 uzvanika slavili su u sali u Đakovu do jutarnjih sati. 

Mladenkina majka u dogovoru sa sinovima odlučila je ovaj poseban dan učiniti još čarobnijim. Naime, na vjenčanje je pozvala i 
Jacquesa Houdeka (37), jednog od omiljenih pjevača novopečenog bračnog para. 

- Odjednom su svirači prestali svirati, a u sali je zavladala tišina. Jedan svirač najavio je još jednog gosta te zamolio jednu pjesmu za mladence. Naravno, nitko nije znao o kome se točno radi. Iz kuhinje se odjednom začuje predivan glas našeg Houdeka. To je bilo predivno iznenađenje za mladu i mladoženju koje je priredila mladenkina obitelj. Nitko nije mogao vjerovati što se događa. Mirna i Antonio bili su u šoku nekoliko minuta, a suze radosnice su same od sebe krenule - rekla nam je prijateljica mladog bračnog para.  Foto: Privatni albumI Jacques je otpjevao nekoliko pjesama među kojima su 'Stotinama godina' i 'Žena budi mi ti' pa se pridružio gostima na proslavi. 

- Nije dugo ostao, ali se fotografirao sa svim uzvanicima koji su ga to tražili. Mladencima je rekao da ne smiju pasti kada naiđu na prvu prepreku te im poželio sreću - otkrila nam je prijateljica. 

VIDI OVO: Ovo je savršeno donje rublje za vaš horoskopski znak.

Komentari (11)
  • Ne znam čemu ti zlobni komentari

    3. 9. 2018,   07:43
  • svaka čast fotografu, stao mu je u kadar žak i još preko 10 ljudi! :)

    2. 9. 2018,   23:55
  • Jacquesov idealni 'back-stage' >>> kuhinja!!!

    3. 9. 2018,   12:27