Obavijesti

Show

Komentari 1

'Praznik rocka' u Splitu: Goran Bare će predstaviti 'Nuspojave'

'Praznik rocka' u Splitu: Goran Bare će predstaviti 'Nuspojave'
2

Predviđa se da će album „Nuspojave“ definitivno premašiti velike uspjehe albuma „Teške boje“ koji je osvojio sve najbolje diskografske nagrade u 2011.godini

VIDEO

Najveći balkanski rock propovjednik, pjesnik neuništive karizme Goran Bare s bendom Majke predstavit će novi album u sklopu turneje „Nuspojave“ 5.10.2018. ispred Splitskog kluba Zenta s početkom u 22 sata.

Bare je ponovno umočio pero u vlastitu krv i crnilo svoje divlje duše utisnuo na bjelinu papira te je albumom “ Nuspojave ” ponovno dokazao da je riječ o nepresušnom glazbenom izvoru u što će se Splitska publika moći uvjeriti slušajući uživo pjesme “ Ljubav krvari ”, “ Osvijesti me ”, “I dok pleše sama s kišom”, “To nije igra”, “ Skarabej go go ”, “ Dobri anđeo te noći je pao ”,“ Zašto ” kao i mnoge druge velike hitove.

Rad sjajne ekipe glazbenika grupe Majke (Mario Rašić, Berislav Blažević,Davor Rodik, Kruno Domaćinović i Alen Tibljaš) rezultirao je albumom koji otkad je izašao ne silazi s prvog mjesta najprodavanijih albuma. Autorski impresivniji, aranžmanski maštovitiji, svirački jači i snimateljsko-producentski bitno dorađeniji album, koji donekle iskače iz svega što je naš najkarizmatičniji rock pjesnik ikada snimio i objavio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Predviđa se da će album „Nuspojave“ definitivno premašiti velike uspjehe albuma „Teške boje“ koji je osvojio sve najbolje diskografske nagrade u 2011.godini, dok je spot „Teške boje“ u Beogradu nedavno osvojio nagradu za najbolji spot 21. stoljeća.Turneja „Nuspojave“ kao produkt cijelog dosadašnjeg rada Gorana Bareta i grupe Majke, donosi Splitskoj publici istinski praznik rocka ispred kluba Zenta.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne po cijeni od 80kn na webu i svim prodajnim mjestima ticketshopa.

Goran Bare

Zovu ga legendom, karizmatikom, najvećim rock glazbenikom na brdovitom Balkanu, pjesnikom neuništive karizme, rijetkom istinom, velikim umjetnikom...On i je sve to, ali prije svega je čovjek. Nekad drag i nježan, nekad pomalo luckast...Kao i svi mi.

Iza njega je iznimno duga i turbulentna karijera, s usponima i padovima, ali nakon godina velikog rada, desetak albuma od kojih je svaki dobio svoj kutak povijesti i mnogobrojnih hitova koji su, i nakon tri desetljeća, pjevani i slušani s istom emocijom, on je i dalje broj jedan rock glazbenik ovih prostora i šire.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije