Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preboljela Pokrivača i utegnula se u zlato: 'U redu je griješiti'

None Foto: Instagram 5

Život služi da piše nove retke, ne da prepisuje stare. Udahni, napiši i nikad ništa ne izbriši. Jer griješiti je ljudski, opraštati još više, al ako vam se gumica istroši prije olovke, možda ste ipak malo pretjerali, poručila je

Nakon što su Ecija Ivušić (33) i bivši nogometni reprezentativac Nikola Pokrivač (33) pobrisali zajedničke fotografije, bivša radijska voditeljica dala je do znanja kako se dobro oporavlja od prekida, a nedavno je na društvenim mrežama oduševila obožavatelje 'zlatnim' izdanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ecija se utegnula u zlatnu šljokičastu haljinu dizajnerice Snježane Mehun (48) te svojim pratiteljima poručila kako je u redu griješiti i praštati, a brojni fanovi su pomislili kako je ova poruka upućena upravo bivšem dečku Pokrivaču.

Foto: Instagram

- Glavno da je jučer ispisano par stranica u mom Dnevniku jedne princeze. Danas nastavljam ipak u stilu Bridget Jones. A ako ćemo iskreno, Bridgetini dnevnici su puno zanimljiviji, životniji.. a tek da se dokopate Ecijinih... eee, to bi već bio “život”. Uglavnom što će ti taj život ako ga ne živiš, nemaš materijala za ispisivanje novih stranica i utvrđivanju gradiva u čitanju starih. Samo molim te nemoj ništa prepisivat. Život služi da piše nove retke, ne da prepisuje stare. Udahni, napiši i nikad ništa ne izbriši. Jer griješiti je ljudski, opraštati još više, al ako vam se gumica istroši prije olovke, možda ste ipak malo pretjerali - napisala je Ecija ispod fotografije koja je u kratkom vremenu skupila više od dvije tisuće lajkova.

Također, bivša radijska voditeljica nedavno je obznanila kako traži princa. 

Foto: Privatni album

- Sretan kraj je ovdje. Kako god okreneš, jer tvoja sreća ovisi o tebi samoj. A princ ako uleti... Pa neka uleti, pustit ćemo ga. Ali samo onog za kojeg smo sigurne da se neće vratit natrag u žapca. Jer žabama je mjesto u bari s drugim žabama, ne u kraljevstvu s princezama - zaključila je bivša radijska voditeljica.

Podsjetimo, Ecija je prije dva mjeseca na svojem Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se ljubi s bivšim nogometašem, a u međuvremenu ju je obrisala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (59)
  • Daleko si ti od princeze, princeza unatoč svemu ima svoje dostojanstvo, ne blati bivšega javno, nazivajući ga žabom.

    31. 10. 2019,   16:46
  • Za 6 mjeseci će izgledat ko svi klonovi što postanu poput Soraje i ekipe, staviš jednu do druge i nema razlike! Nikola se spasio!

    31. 10. 2019,   16:20
  • A što se bavite s ovom na dnevnoj bazi, nema baš nikakvog razloga, niti pjeva, niti pleše, niti glumi, probala biti voditeljica pa ništa ni od toga....

    31. 10. 2019,   16:30