Obavijesti

Show

Komentari 8

Pred kamerama Mrle 'zažvalio' Dreleta: 'Obožavam Let 3...'

Pred kamerama Mrle 'zažvalio' Dreleta: 'Obožavam Let 3...'
6

Malo je poznato da je Drele i vlasnik Guinnessova rekorda. Naime, 2007. godine zajedno s kolegom Kristijanom Petrovićem oborio je rekord vodeći radijski talk show 35 sati i 16 minuta

VIDEO

 

U sedmu epizodu 'Ludog bara' u goste Antoniji i Reneu stigli su jedan od najkreativnijih i najosebujnijih estradnih parova s ovih prostora, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, ali i omiljeno TV lice, zabavljač i 'najpoznatiji Zagorec', Davor Dretar Drele.

 

- Za početak, nameće se uvijek pitanje kako je biti Mrletova supruga - našalio se Rene. 

 

- Što ga više poznajem, to sam dalje od te institucije braka - našalila se Ivanka, no oboje su priznali da uživaju provoditi dane zajedno te da za njih više ne postoji razlika između poslovnog i privatnog. Mrle je priznao da mu kućanski poslovi nisu nimalo strani pa tako često kuha i pere suđe jer je njegova partnerica ''primadona'' i nije u redu da ona to radi. 

 

Remi: 'Lajala sam na Sanadera, toliko sam mu toga htjela reći'
Remi: 'Lajala sam na Sanadera, toliko sam mu toga htjela reći'

 

- A između svega toga malo radim i glazbu - našalio se frontmen grupe Let 3. Mrle i Ivanka otkrili su i detalje svog novog albuma za djecu pod nazivom 'Kišni Razdraganci', a jedan od njih s njima je stigao u studio.

 

- Ti si ipak bosanska duša… Mislili smo ili ćeš nam pjevati sevdah ili ćeš nam motati pitu - rekla je Antonija Ivanki, pokazujući stol pun sastojaka. Njezin je zadatak bio u pet minuta napraviti pet malih bureka, a vrlo je brzo osvojila svih pet zlatnih zvjezdica. Drele se prisjetio 90-ih i svojih glazbenih početaka u Dreletronicu pa priznao da ni oni sami tada nisu znali što rade, a kao najbizarniju gažu u svojoj karijeri posebno je istaknuo vođenje na sajmu pogrebne opreme.

 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S ANTONIJOM BLAĆE:

Pokretanje videa...

24 pitanja s Antonijom Blaće 07:19

 

 

Malo je poznato da je Drele i vlasnik Guinnessova rekorda. Naime, 2007. godine zajedno s kolegom Kristijanom Petrovićem oborio je rekord vodeći radijski talk show 35 sati i 16 minuta. Ispričao je i kako je sa suprugom Mišel ušao u ugostiteljski posao pod nazivom 'Vruča čuča', kojem je okosnica pohana piletina. Svoju kućicu ima i na zagrebačkom adventu, a posao cvjeta.

 

U svom se izazovu Drele morao izboriti s čak pet poznatih jezikolomki poput ''Petar Petru plete petlju'', ''Uz kruščić, niz kruščić'' ili ''Na štriku se suši šareni šosić'', a pet zvjezdica bilo je zagarantirano čim je krenuo. Mrle je najavio novi album Leta 3 pa priznao da je prvi izvođač kojeg pamti iz djetinjstva upravo Mišo Kovač koji mu je i uzor kad su u pitanju brkovi.

Ludi bar 7ep

 

Ivanka i on prisjetili su se i svog boravka u Hollywoodu kada su bili autori glazbe za film 'Kauboji', koji je 2014. predstavljao hrvatsku kinematografiju u selekcijskom procesu za prestižnu američku nagradu Oscar u kategoriji filmova na stranom jeziku.

 

- Drele, slušaš li ti Let 3? - zanimalo je Renea.

 

- Kako ne, obožavam - dodao je Drele pa zaradio Mrletov poljubac u usta. U svom je izazovu ''Brkati vitez'' Mrle s jednog stola na drugi morao prenijeti barem pet crvenih ruža skačući na velikoj lopti, a on je izazov riješio bez imalo poteškoća.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama