Obavijesti

Show

Komentari 40

Pred Milojkom pričala o vezi s Požgajem: 'Bila bi s njim, ali...'

Pred Milojkom pričala o vezi s Požgajem: 'Bila bi s njim, ali...'
6

Gledatelji showa smatraju kako Milijana želi vezu s Požgajem isključivo zbog materijalnih razloga. Navodno joj je Požgaj obećao karijeru modela i to ni manje ni više nego u Dubaiju

VIDEO

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) i dalje su tema broj jedan u srpskom reality showu 'Parovi'. Prije nekoliko tjedana u njihovu vezu umiješao se i oženjeni Aleksandar Požgaj (37) s kojim je Milijana prevarila umirovljenika. 

Milojko zaglavio u WC-u: Nema zraka, past ću u nesvijest...
Milojko zaglavio u WC-u: Nema zraka,  past ću u nesvijest...

Milijana je otvoreno priznala da je imala spolni odnos s Požgajem nakon što je detektor laži otkrio da nije istinito odgovorila na pitanje. 

- Imali smo seksualni odnos, nije samo bio oralni seks u pitanju. To se dogodilo u izolaciji na zajedničku inicijativu - objasnila je Milijana koja je s Požgajem bila u izolaciji 10 do 15 minuta. 

- Da smo mogli ostati još 15 minuta duže, to bi bilo odlično - dodala je tada Milijana. Iako se čini kako su odnosi između nje i Požgaja zahladili, Milijana je ovih dana otvoreno priznala kako bi bila u vezi s njim. 

- Bila bih sa Požgajem, kada bih bila siguran da sam situirana i da me zaista želi - izjavila je Milijana. I dok su ostali stanari bili poprilično zbunjeni i šokirani, Milojko, koji je sjedio do nje, nije imao nikakvu reakciju. 

Gledatelji showa smatraju kako Milijana želi vezu s Požgajem isključivo zbog materijalnih razloga. Navodno joj je Požgaj obećao karijeru modela i to ni manje ni više nego u Dubaiju. 

Pokretanje videa...

01:39

- On je često govorio Milijani kako je ona 'netaknuta priroda'. Malo ju je mazio po stražnjici, a onda po kosi. Rekao sam joj nekoliko puta da je ovo namještaljka. Reci slobodno kako ti je obećao putovanje u Dubai, putovanje u Beograd. Rekao je da ćeš biti prostitutka. Ti u ovoj priči nisi fer prema meni - rekao je Milojko jednom prilikom. 

TUŽNA PRIČA DJEVOJKE IZ SLAVONIJE: Sa 18 godina imala je moždani udar, a godinu dana kasnije još jedan teži

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...