Obavijesti

Show

Komentari 123

Pred TV, pa u krevet: Crtići kojih se i danas rado sjećamo

Pred TV, pa u krevet: Crtići kojih se i danas rado sjećamo
1

Kada smo bili mali, nije postojali niša ljepše nego nakon 'napornog' dana ispunjenog igrom s klincima iz susjedstva, sjesti pred televizor i zaključiti dan crtanim filmom prije Dnevnika

VIDEO

Sjećanje na neke bezbrižnije dane svakome od nas izmami osmijeh na lice. To je bilo vrijeme kada su nam glavne brige bile hoćemo li igrati skrivača ili gumi-gumi, ali i to da se svakako kući moramo vratiti na vrijeme za omiljenu večernju razbibrigu.

Rakuni

Rakuni Bero, Rudi i Marija gorljivi su zaštitnici okoliša i čuvari šume u kojoj žive pa je stoga pokušavaju zaštititi od Ćirila Stipse.

Snorkijevci 

Priča prati minijaturna bića koja žive pod morem, specifična po "disalicama" na vrhu glave.

Blufonci

Svaka epizoda počinjala je rečenicom: '"Blufonija je nekada bila prekrasna zemlja, pre nego što ju je osvojio strašni Misteriozo i pretvorio je u ovo (dvorac od betona). Zašto? Misteriozo se boji da će Blufonci otkriti njegovu tajnu... tajnu veeelike moći'.

La Linea

Hodajući po crti, glavni lik uvijek nailazi na neke zapreke, što ga obično jako razljuti pa prigovara sve dok autor ne nacrta neko 'rješenje'.

Sport Billy

Najpoznatiji je po čarobnoj sportskoj torbi koju naziva Supersak i iz koje uvijek može izvući najrazličitije predmete koji bi mu zatrebali baš u ključnom trenutku. Sa svojim prijateljima, djevojčicom Lilly i psom Willyjem, Billy putuje diljem planete Zemlje kako bi promovirao prijateljstvo, timski rad i sportski duh.

He-Man i gospodari svemira

 He-Man i njegovi prijatelji brane područje Eternije i tajne dvorca Siva Lubanja od zlih sila na čelu sa Skeletorom. Iz serije je svakako najpoznatija rečenica koju, dok se pretvara u He-Mana, s uzdignutim čarobnim mačem zvanim 'Mač moći' izgovara princ Adam : 'Sive lubanje silom, ja imam moć!'.

Štrumpfovi

Razne zgode i nezgode simpatičnih plavih stvorenja i danas mnogima izmame osmjeh na lice, a njihovog neprijatelja Gargamela i njegovog mačka Azriela također se rado sjećamo.

Eustahije Brzić

Zdravo, zmijoljupci!, pozdrav je kojeg se moglo čuti na početku svakog crtića o ovoj legendarnoj plavoj zmiji koja putuje velikom brzinom i upada u razne nevolje.

Pončo i Toro 

Samouvjereni Toro i priglupi Pončo prepoznatljivi su po sombrerosima te iznimnoj dozi lijenosti pa ne čudi da većinu vremena provode izležavajući se u hladu.

Gustav

Iako su mu pripisivali titulu crtića za odrasle, najveći je broj poklonika ipak imao među mlađom populacijom. Mađar Gustav doživio je doista razne pustolovine - bio je lovac, beskućnik, pronašao je ljubav i otkrio samog sebe. Gotovo je uvijek imao neke 'genijalne' planove koji bi se redovito izjalovili.

Stripy

Glavni lik neobična je životinja velikih ušiju i dugog nosa poput trube, kojem glas, odnosno smijeh, daje Carlo Bonomi. U većini slučajeva, likovi u crtiću ne govore ništa, a radnja je u svakoj epizodi gotovo identična. Stripy je najpoznatiji po svojim uvijek vodoravnim prugama i urnebesnom smijehu.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 123
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom