Obavijesti

Show

Komentari 5

'Predator': Najopakiji akcijski film ove godine dolazi pred nas

'Predator': Najopakiji akcijski film ove godine dolazi pred nas
7

Lov nam stiže iz tamnih kutaka svemira u mračne šume južne Georgije. Najsmrtonosniji lovci svemira su snažniji, pametniji i ubojitiji nego što su ikad bili

VIDEO

20th Century Fox nas je napokon počastio konačnim foršpanom za nadolazeći akcijski uradak 'Predator: Evolucija'. I kako možemo vidjeti, do sada je to foršpan s najviše akcije.

Srećom, redatelj Shane Black očigledno nije odustao od sebi svojstvenog crnog humora, pa u foršpanu možemo vidjeti i solidnu dozu istog.

Luda filmska jesen: Što će nam sve doći u dvorane ove sezone?
Luda filmska jesen: Što će nam sve doći u dvorane ove sezone?

Kažemo srećom jer bi pred nas napokon mogao doći film koji će u ovu franšizu ubaciti dašak svježine. Serijal se još kako tako držao na nogama kada je 'Predator 2' došao u kina, no svakim daljnjim filmom tonuo je sve više i više kako u besmisao tako i u dosadu. Film 'Predatori', iz 2010., malo je oživio ovaj serijal, no veselje je bilo kratkotrajno jer nije osobito dobro prošao u kinima. Nadolazeći uradak, 'Predator: Evolucija', pokazat će nam da u ovoj franšizi još uvijek ima života.

Pogledajte video

Lov nam stiže iz tamnih kutaka svemira u mračne šume južne Georgije. Najsmrtonosniji lovci svemira su snažniji, pametniji i ubojitiji no što su ikad bili. Samo će banda odrpanih vojnika i profesorica evolucijske biologije moći zaustaviti istrebljenje ljudske vrste.

Pogledajte brutalan novi foršpan

U 'Predator: Evolucija' glavne uloge drže neka od novijih imena Hollywooda. Tako ćemo na velikim ekranima vidjeti uglavnom mlade glumce. To su Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Jane Thomas, Augusto Aguilera, Jake Busey kao i Yvonne Strahovski. Na žalost, ulogu koju je imao Edward James Olmos nećemo vidjeti jer je u cijelosti uklonjena iz filma pri kraju postprodukcije.

'Predator: Evolucija' režira originalni scenarist 'Predatora', Shane Black, tako da možemo reći kako je u igri autor koji zna što su bitne stvari u ovom djelu. Film u kina stiže 13. rujna, u distribuciji Blitz filma.

VIDI OVO: Znakovi koji će osjetiti posljedice rujanskog mladog mjeseca.

VIDI OVO: Ovo je savršeno donje rublje za vaš horoskopski znak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode