Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predstave na JoomBoosu: Emil i detektivi osvojili su gledatelje

None Foto: ZKM 3

Ova je predstava redatelja Milana Trenca rađena prema istoimenom dječjem romanu Ericha Kastnera, a zamišljena je kao multimedijski spoj staroga i novoga, naglašavaju iz ZKM-a

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

Danas u 20:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu izlazi druga po redu kazališna predstava Zagrebačkog kazališta mladih, 'Emil i detektivi'. Nakon što su u ponedjeljak JoomBoosovi mladi pratitelji, i oni nešto stariji koji su se poželjeli vratiti u djetinjstvo, uživali u predstavi 'Junaci Pavlove ulice', ovoga puta možete uživati u zgodama i nezgodama Emila i njegovih detektiva. 

GLEDAJTE PREDSTAVU:

Ova je predstava redatelja Milana Trenca rađena prema istoimenom dječjem romanu Ericha Kastnera, a zamišljena je kao multimedijski spoj staroga i novoga, u kojem se videosnimke sukobljavaju s parnim lokomotivama, naglašavaju iz ZKM-a. Glumci u ovoj predstavi ponovno su polaznici ZKM-ova glumačkog učilišta i vrsni, mladi profesionalci, koji će mladu publiku zabaviti i educirati, a one nešto starije vratiti u bezbrižne dane djetinjstva. 

Foto: ZKM

Ova suradnja najpopularnijeg medija za mlade, JoomBoosa, i najpopularnijeg kazališta za mlađu publiku, ZKM-a, nastala je unutar akcije #zajedno24sata te ćete od sada, narednih tjedana, na JoomBoos YouTubeu moći pratiti streamove raznih dječjih predstava. Među njima su i 'Alisa u Zemlji čudesa', 'Priroda i društvo', 'Kako je nastao Petar Pan' te mnoge druge. Pratite JoomBoos YouTube ponedjeljkom i srijedom u 20:00 sati i barem si nekako olakšajte dane provedene kod kuće, u izolaciji. 

Foto: ZKM

Ako ste propustili premijere, predstave su vam i dalje dostupne na YouTube kanalu i portalu 24sata.

 

Komentiraj, znaš da želiš!
Message