Obavijesti

Show

Komentari 0

#Prekid by Andrea Andrassy

#Prekid by Andrea Andrassy
1

VIDEO

Četiri godine nakon izdavanja svoje prve knjige, Andrea Andrassy se vraća u knjižare s nečim novim. Iako je, kako sama kaže, ovu knjigu u glavi imala još 2015. godine, tek je nedavno pronašla dovoljno vremena i hrabrosti da sjedne i sve stavi na papir. Za razliku od prethodne knjige, ova nije kolekcija kolumni nego nešto sasvim novo. “Zove se #PREKID, jer danas moraš imat hešteg” - kaže Andrea o svojoj novoj knjizi koja je od danas dostupna u prodaji. Iako zbog naziva tema može djelovati ozbiljno, dovoljan je jedan pogled na kratki opis knjige i postaje jasno da je ovo sve, samo ne ozbiljno štivo:

“Ovo nije knjiga za samopomoć.

Ja nisam psiholog, nisam lifecoach i ni u jednom trenutku ti neću predložit da vibriraš u vorteksu u nijansama tirkizne ili da odeš u šumu zagrlit hrast.

Ovo nije ni kolekcija citata za žene koje trebaju toplu, meku, generičku riječ podrške koja zvuči kao nešto što je prepisano s ambalaže vode s porukom. Toga imaš na Pinterestu u svim fontovima i bojama.

I možda najvažnije od svega, ovo nije knjiga za žene koje misle da je prekid kraj života jer nije - kraj života je kad u prolazu slučajno pozdraviš Sanju Doležal i onda skužiš da se zapravo ne znate.

Možeš ju čitat ako upravo prolaziš kroz prekid.

Možeš ju čitat i ako si u sretnoj vezi - realno, kad-tad ćete prekinut i bolje je da se pripremiš.

Šalim se, možda nećete, ali ako možeš dobivat poklone jer je Isusu rođendan, možeš i pročitat knjigu o prekidima iako ne prolaziš kroz njega.

Možeš ju samo kupit frendici koja misli da će zauvijek bit tužna jer više nema dečka, a ne da ti se trošit vrijeme da joj to i objasniš.

Normalno da ti se ne da, vrijeme je novac.

Što znači da ti ja praktički dajem novac. Kad ti je netko zadnji put dao novac? Eto vidiš.”

Novu knjigu potražite na svim kioscima, u Tisak mediama te knjižarama Hoću knjigu, Znanja, VBZa, Školske knjige po cijeni od 99,00 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama