Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prekid godine: Hauseru i Šuliću treba pauza jer su 'pretjerali'

None Foto: Promo 9

Pred violončelistima je australska i američka turneja koja traje sve do travnja sljedeće godine, a nakon toga će se odmoriti. 'Posvetit ćemo se nekim drugim stvarima u životu', rekao je Hauser

Jednostavno se trebamo odmaknuti od svega, rekao je violončelist Stjepan Hauser (32) za RTL-ov Exkluziv. Naime, instrumentalni duo 2Cellos, Hauser i Luka Šulić (31) uzimaju pauzu od sviranja.

- To je bilo suludo, ovaj život, ritam i ubitačan tempo koji smo imali zadnjih osam godina. To je bilo van svake pameti, zbilja smo pretjerali - rekao je Stjepan. 

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Istaknuo je kako su imali preko dvjesto letova godišnje. Stalno su imali koncerte, intervjue, snimanja te su putovali po svim kontinentima. Kako je rekao za Exkluziv, to je bilo neprestano. 

2chellos | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Pred violončelistima je australska i američka turneja koja traje sve do travnja sljedeće godine, a nakon toga će se odmoriti. 

- Posvetit ćemo se nekim drugim stvarima u životu - rekao je Hauser te dodao kako moraju napraviti jedan 'zdrav odmak'. 

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

Kako kaže Stjepan, trebaju si sve posložiti u glavi.

- Kad dođemo sebi opet, ako dođemo, možemo onda nastaviti - zaključio je Hauser koji planira nastaviti svirati samostalno, dok će se Luka posvetiti obitelji i sinu jedincu. 

Komentari (28)
  • Došlo do zasićenja. Razumljivo.

    28. 10. 2018,   19:13
  • Samo da djeca ne trpe.

    28. 10. 2018,   20:11
  • Sad malo gusle..harmoniku usnu...

    28. 10. 2018,   23:11