Obavijesti

Show

Komentari 2

Prekinuli Jessie J i Channing Tatum: Odlučili ostati prijatelji

Prekinuli Jessie J i Channing Tatum: Odlučili ostati prijatelji
4

Mnogi su smatrali kako je glumac prebrzo ušao u vezu s Jessie, s obzirom na to da se od bivše supruge Jenne Dewan (37) razveo samo nekoliko mjeseci prije

VIDEO

Britanska pjevačica Jessie J (31) i glumac Channing Tatum (39) navodno su prekinuli, potvrdio je blizak izvor za američke medije. Par je odlučio prekinuti vezu, no ostati u prijateljskim odnosima. Zvijezda filma 'Magic Mike XXL' i slavna glazbenica počeli su se viđati u listopadu 2018., a posljednji put su zajedno fotografirani krajem listopada tijekom koncerta Jessie J na glazbenom festivalu 'Rock in Rio'. 

U ožujku ove godine, Tatum je povodom rođendana poznate reperice, objavio fotografiju na Instagramu s dirljivom porukom te dao do znanja koliko je lud za njom. 

- Želim ti prekrasan dan u kojem ćeš uživati. Došla si na ovaj svijet i maksimalno ga uljepšala. Melem si za oči, uši i naša srca. Hvala ti što si svoja. Uistinu si posebna. Sretan rođendan, srce! - napisao je romantični Channing.

Channing u šoku: Nepoznata žena živjela danima kod mene
Channing u šoku: Nepoznata žena živjela danima kod mene

Mnogi su smatrali kako je glumac prebrzo ušao u vezu s Jessie, s obzirom na to da se od bivše supruge Jenne Dewan (37) razveo samo nekoliko mjeseci prije. No, i Jenna je vrlo brzo našla utjehu. S glumcem i pjevačem Steveom Kazeeom (43) u vezi je od listopada prošle godine, a par je u rujnu objavio kako čekaju dijete. 

War Dog: A Soldiers Best Friend - Los Angeles

Jenna s Channingom već ima djevojčicu Everly (6), a glumački par podijelio je s pratiteljima odluku o razvodu u emotivnoj objavi na Instagramu. Dodali su kako njihovom bračnom krahu nisu 'kumovale' nikakve tajne niti nepoželjni događaji.

- Ludo smo se zaljubili prije mnogo godina i zajedno smo bili na čarobnom putovanju. I dalje se volimo, ali smo odlučili krenuti svatko svojim putem - piše, između ostalog, u objavi para.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu