Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preko 200 glazbenika iz regije borit će se za priznanja publike

None Foto: Promo 2

PRIPREMA, POZOR, SPEKTAKL! U beogradskoj areni 29. siječnja okupit će se najpoznatiji pjevači iz regije koji će zabavljati publiku više od četiri sata...

Za nešto više od tri mjeseca najpoznatija estradna lica prošetat će spektakularnim crvenim tepihom koji će voditi do ulaza u beogradsku Štark Arenu, u kojoj je 29. siječnja 2019. zakazana dodjela glazbenih priznanja u organizaciji i produkciji kuće Sky music.

Stoga se, konačno, najveće zvijezde Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije s pravom mogu nadati da će se s glazbenog spektakla kući vratiti “punih ruku” jer će se na Music Awards Ceremony dodjeljivati priznanja za najbolje izvođače, izvedbe raznih glazbenih žanrova, scenski nastup, spot...

Foto: Promo

Program će trajati više od četiri sata, a na nekoliko pozornica pojavit će se više od 60 estradnjaka. Publika će uživati u spektakularnim nastupima osmišljenima i režiranima specijalno za ovu priliku. Organizatori na manifestaciji očekuju više od 200 poznatih osoba i više od 15.000 obožavatelja koji svoje ulaznice mogu kupiti u prodajnom sustavu Eventim.

Foto: Promo

Upotreba najnovijih audio i videotehnologija, pokretnih ekrana i scenografije, inovativni koncept rasvjete i najsuvremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije – sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regiji - na ceremoniji dodjele muzičkih nagrada bit će podignuti na najviši nivo.

Tema: Muzika

Komentiraj, znaš da želiš!