Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prekrasna Angelica zablistala je u jedinstvenoj modnoj priči

None Foto: Boris Matakovic

Angelica Zacchigna zablistala je u senzualnim komadima ne zaostaju za visokom modom i sve to ispred objektiva Borisa Matakovića u pomno dizajniranom hotelu 'Ilica'

Nakon višegodišnje uspješne zajedničke suradnje ova dva brenda na prestižnom izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta, modna dizajnerica Ivana Jurić i dizajnerica nakita Josipa Guja (Chantal Design) odlučile su spojiti svoje adute i napraviti zajedničku kampanju, u kojoj se njihova dva svijeta perfektno stapaju u jednu čarobnu priču.

Foto: Boris Matakovic

Naša Miss Hrvatske Angelica Zacchigna zablistala je u ovim senzualnim komadima, koji niti malo ne zaostaju za visokom modom, i sve to ispred objektiva Borisa Matakovića u pomno dizajniranom Hotelu 'Ilica' u centru Zagreba.

Za besprijekoran izgled dvadesetdvogodišnje Angelice pobrinuo se profesionalni tim lanca frizerskog studija 'Marcela' i Učilišta 'Profokus'.

Foto: Boris Matakovic

Osim što nam je Angelica lijepa, ujedno je i jako vrijedna. Ljeto će provesti u Poreču, gdje pomaže roditeljima u obiteljskim poslovima, u turizmu. Obično je u večernjim satima zaokupljena nastupima u Cabaret showu, dok u slobodno vrijeme uživa na plaži s obitelji. Naravno tu je i njen i dečkom, koji je velika podrška i uvijek uz nju.

Foto: Boris Matakovic

Kaže da je sretno zaljubljena i u vezi već pune dvije godine. Spojila ih je glazba, u istom bendu su nastupali, on svirao a ona je pjevala, tu se ljubav izrodila. Uz obveze iz privatnog života, ona je trenutno u velikim pripremama za Washington i izbor Miss Svijeta. 

Foto: Boris Matakovic

. Ponosna sam i jako počašćena što ću sudjelovati na izboru za Miss svijeta - rekla je.

Foto: Boris Matakovic

Komentari (3)
  • 22 godine???? Bože, pa ona izgleda kao da ima 30!

    11. 8. 2016,   09:57
  • pa i nije bas neka ljepotica...u faci ko neka seljaca neznam...ne svida mi se

    11. 8. 2016,   12:27
  • Ajde sto ste se usr... Cura je bas lipa!!

    11. 8. 2016,   14:58