Obavijesti

Show

Komentari 18

Prekrižila noge i zaludjela cijeli svijet: Sharon život nije mazio

Prekrižila noge i zaludjela cijeli svijet: Sharon život nije mazio
21

Iako je uplovila u sedmo desetljeće život, seks simbol devedesetih i dalje ističe svoj seksepil provokativnim izdanjima, a šuška se da se i zaručila za svog 19 godina mlađeg dečka

VIDEO

Sharon Stone je svoj 60. rođendan 10. ožujka proslavila u Miamiju sa svojim dečkom Angelom Boffom. Radi se o 19 godina mlađem talijanskom poduzetniku, a šuška se i kako se par već zaručio. Uoči slavlja, glumica je pozirala u seksi crnom kožnatom grudnjaku.

Bez obzira na njenu moćnu kombinaciju dramatične seksepilnosti, eleganciju, i natprosječnu inteligenciju koja iznosi 154, Sharon je dugo trebalo da postane prva dama kinematografske erotike. Stone je popularnost stekla zahvaljujući ulogama u trilerima 'Sirove strasti' i 'Silver'. Nakon 'Sirovih strasti' u kojima je 'autorica' jedne od najprovokativnijih scena u filmskoj povijesti, ništa više nije mogla stati na put Sharoninoj slavi. 

via GIPHY

Imala je privilegiju birati uloge, raditi s renomiranim redateljima te pokazati koliko je talentirana.  Za film 'Casino' dobila je Zlatni globus i nominaciju za Oscar.  A onda joj je u 43. godini moždani udar promijenio život. 

- Da, imam posljedice, ne zna im se broj, ali ja sam ta koja je preživjela. Sretna sam što sam uopće dobila priliku da ostarim. Zato se ne plašim ni bora, ni života. Zahvalna sam na vremenu koje sam ostavila iza sebe, ali i na onom koje mi je dano. Moglo je biti drugačije - izjavila je nedavno u jednoj emisiji. Glumica nakon toga nije mogla tri godine pisati. Navodi kako joj ruka nije slušala mozak, morala je naučiti pisati i  čitati ispočetka.

Screenshot

Jednom prilikom se našalila kako je imala više problema sa zdravljem nego snimljenih uloga. Tako je  1990. godine umalo  izgubila život u prometnoj nesreći. Polomila je ključnu kost i vilicu, a zadobila je i povrede kičme zbog kojih i danas  trpi bolove. U djetinjstvu se borila s astmom, a naslijedila je i lakši oblik dijabetesa. Dugo se borila i s karcinomom  limfnih čvorova kojeg je uspjela pobijediti zahvaljujući zdravom načinu života. Osim toga, priznala je, u četrdesetima je imala još jednu veliku 'krizu'. 

- Starjeti nije lako. Jedan dan, dok sam još bila u 40-ima, zaključala sam se u kupaonicu s bocom vina. Rekla sam da neću izaći tako dugo dok ne budem mogla mirno živjeti s time koliko imam godina - ispričala je Sharon te dodala da se dugo gledala u zrcalo, promatrala ima li bore, je li joj se koža objesila i onda je, kaže, sama sebi rekla da starenje mora prihvatiti i iz njega izvući najbolje.

- Rekla sam sama sebi da želim ostarjeti poput plesačice - želim biti u formi, truditi se da izgledam dobro, a budući da se volim istezati i plesati, to mi nije bio problem - rekla je glumica. Zdravo se hrani i prestala je piti alkohol i sad, kaže, uživa u starenju.

Liniju održava pilatesom, a i dalje joj je, kaže, poseban 'gušt' odraditi trening u teretani. 

 

On the way to my birthday party.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Stone je devedesetih nizala veze sa slavnim muškarcima. Bila je u vezi s Albertom II od Monaka (59), kao i sa bivšim američkim predsjednikom Billom Clintonom (71), a zanosnoj plavuši nisu odoljeli ni kolege Russell Crowe (53) i Christian  Slater (48).

55th Cannes Film Festival - Sharon Stone

Glumica se ipak 1998. odlučila skrasiti s urednikom novina Philom Bronsteinom (67) s kojim je kasnije i usvojila sina.  Period koji joj je bio najteži u karijeri je svakako onaj kada je Phil zatražio razvod nakon pet goina braka te kada su joj odbili starateljstvo nad usvojenim sinom.

Pune dvije godine glumica se borila sama sa sobom i trudila se da stane na noge. Zbog želje da se ostvari kao majka, 2005. godine usvojila je sina Lairda Vonnea (12), a par mjeseci kasnije i Quinna Kellya (11).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...