Obavijesti

Show

Komentari 17

Preljub u kući: Slavni brakovi kojima su presudile dadilje

Preljub u kući: Slavni brakovi kojima su presudile dadilje
9

Gwen Stefani i Gevin Rossdale navodno su se razveli zbog njegove afere s dadiljom, a isto se dogodilo i nedavno s brakom Jennifer Garner i Bena Afflecka...

VIDEO

To su samo posljednja dva holivudska para čiji se krah braka povezuje s aferama s dadiljama. Vjerovali ili ne, bilo ih je još.

Gwen Stefani i Gavin Rossdale

Iako se nije dalo naslutiti, glazbeni par pokušavao je spasiti brak već dulje vrijeme. Roditelji troje djece, Kingstona (9), Zume (7) i Apolla (1) navodno se nisu slagali posljednjih nekoliko mjeseci, jer je Gavin sa svojim bendom Bush često na turnejama, a pjevačica mu je zamjerala što nije s obitelji. No šuška se da je pravi razlog, naizgled nenadanog prekida, preljub. Gavin je, pišu neki tabloidi, imao aferu s dadiljom koja im je čuvala sinove, a Gwen je to saznala i odmah zatražila razvod. Bili su u braku 13 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
PA/Pixsell

Ben Affleck i Jennifer Garner

Još jedan razvod kojeg nitko nije predvidio. Ben (42) i Jennifer (43) 30. lipnja su iznenadili javnost objavom da je njihovom desetogodišnjem braku došao kraj. U priopćenju su istaknuli da su ostali u dobrim odnosima, no tabloidi tvrde da to nije ni blizu istini. Osim što su se svađali zbog njegove ovisnost o kocki, Affleck je navodno prevario Garner s njihovom dadiljom, Christinom Ouzounian (28). On i njegov glasnogovornik rekli su da su ti napisi čiste laži, no i ranije se pisalo da ga je Jen jednom izbacila iz kuće zbog preljuba. Par ima troje djece, Violet (9), Seraphinu (6) i Samuela (3). 

DPA/Pixsell

Jude Law i Sienna Miller

Britanski je zavodnik protagonist jedne od najvećih 'sapunica' u tabloidnoj povijesti. Law (42) se zaručio s Miller (33) 2004. godine, no odmah iduće godine, tri mjeseca ju je varao s Daisy Wright, dadiljom njegove troje djece iz braka sa Sadie Frost (50). Daisy je za The New York Times u kolumni detaljno opisala svoju aferu s glumcem. Law se javno ispričao Sienni, ali ga je ona zatim prevarila s Danielom Craigom (47) te ga napustila 2006. godine. 

Par se ponovno zbližio 2009., a Jude je u međuvremenu dobio još jedno dijete, iz kratke veze s američkom manekenkom Samanthom Burke. Sienna i Jude ostali su zajedno do 2011. godine. 

Pixsell

Ethan Hawke i Uma Thurman

Glumci su se upoznali na setu filma 'Gattacka', a oženili su se 1998. godine. Dadilja njihovo dvoje djece Maye (16) i Levona (11), navodno je bila razlog njihovog razvoda koji je finaliziran 2005. godine. Uma (45) je razvod nazvala 'bolnim i pogubnim za njeno samopouzdanje'. Ethan (44) je tvrdio da dadilja Ryan Shawhughes nema veze s raspadom njihova braka. No glumac se nakon razvoda skrasio s dadiljom, koja je tada zatrudnjela s njihovom prvim djetetom, a oženili su se 2008. godine. Sada imaju dvoje djece, Clementine i Indianu.

Ethan je svojevremeno izjavio da ljudi imaju 'djetinjaste poglede na veze i monogamiju' te da 'vjernost ne može biti jedina stvar koja par drži zajedno'. 

Profimedia.hr

Robin Williams i Valerie Velardi

Pokojni glumac također je bio nevjeran. Brak Robina i Valerie završio je nakon 10 godina, 1988., nakon što se zaljubio u dadilju Marshu Garces koja je čuvala njihova sina Zaka. Godinu dana nakon razvoda, Williams se oženio za Marshu koja je tada već bila trudna s njihovim prvim djetetom, djevojčicom Zeldom (27). U braku su dobili još jedno dijete, Codyja Alana (24). Zajedno su bili 21 godinu, a brak je završen zbog 'nepremostivih razlika'. 

Profimedia.hr (Robin Williams i Marsha Garces)

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver

Nakon 25 godina braka i četvero djece, Maria Shriver (59) je 2011. godine predala sudu zahtjev za razvod koji je finaliziran tek tri godine nakon toga. Razlog je bio taj što je saznala da ju je njen suprug, bivši guverner Kalifornije i glumac, prevario s kućnom pomoćnicom i dadiljom, Mildred Beanom

Afera je kratko trajala, no Mildred je Arnoldu rodila sina, Josepha. Njemu je bilo 13 godina kada je saznao da mu je Arnold otac. 

Nakon što je sve iscurilo u javnost, Schwarzenegger se ispričao, no braku je već bio kraj. Nakon toga se šuškalo da je i Maria bila nevjerna te da ga je prevarila sa šefom njegove predizborne kampanje, Matthewom Dowdom, s kojim je trenutno u vezi. 

Pixsell

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'