Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prema 'Istjerivačima duhova', kraj svijeta dolazi ovaj vikend

None Foto: Twitter/Screenshot 6

Dr. Peter Wenkman, kojeg je u 'Istjerivačima duhova 2' izvrsno odglumio Bill Murray, nam je još prije skoro dvadeset godina otkrio točan trenutak kada će Svijetu doći kraj

Iako 'Istjerivači duhova 2' nisu niti otprilike toliko omiljeni kao što je prvi dio serijala, i dalje se radi o poprilično kvalitetnom nastavku.

Jedan od zabavnijih elemenata nastavka je cijeli 'raspad' družine i njihova alternativna zaposlenja. Tako smo saznali da je dr. Peter Venkman (Bill Murray) u međuvremenu postao voditelj svog  po imenu 'The World of the Psychic'. A u jednom od inserata iz te lažne emisije, gostujući viddioci predvidjeli su kraj svijeta. Kako stvari stoje, taj nam kraj dolazi uskoro, već ovog vikenda.

Pogledajte video

Rebootana ekipa, koju čine Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones i Kate McKinnon su u ulogama Istjerivačica, a u filmu će se u epizodnim ulogama pojaviti i likovi iz originala - Bill Murray, Sigourney Weaver i Dan Aykroyd. Uz njih je najavljen i Chris Hemsworth u ulozi tajnika.

O radnji nije mnogo rečeno, no moći ćete to saznati u ovoj rubrici čim se takvi detalji pojave. Film bi u kina trebao stići sredinom srpnja.

 

Pročitajte više u rubrici FILM.

Tema: FILM

Komentari (15)
  • Mogli ste konkretniji biti da znam hocu li poceti sa ruckom ili ne, da ne kuham bez veze...

    13. 2. 2016,   10:27
  • jupi onda ne moram trošit novce mužu za poklon za Valentinovo :)))

    13. 2. 2016,   00:03
  • u koliko sati stize da znam

    13. 2. 2016,   10:20