Obavijesti

Show

Komentari 13

Premijera najnovijeg singla Divljih jagoda: 'Srce ne laže'

Premijera najnovijeg singla Divljih jagoda: 'Srce ne laže'
1

'Srce ne laže' naziv je novog singla Divljih jagoda s njihovog albuma 'Biodinamička ljubav'. Autor pjesme, gitarist Zele Lipovača, kaže da je pjesma nastala davno

VIDEO

'Srce ne laže' naziv je novog singla Divljih jagoda s njihovog albuma 'Biodinamička ljubav'. Autor pjesme je gitarist Zele Lipovača.

- Pjesma je nastala odavno, a moja je želja bila da konačno, nakon toliko godina na albumu imam pjesmu koja ima veze sa  bluesom i da sa onom publikom koja me prvenstveno vidi kao gitaristu podijelim nekoliko minuta iskrenih emocija - kaže Lopovača. 

- Za suradnju s Vladimirom Kmoničekom sam se odlučio kada sam ga čuo kako pjeva. Dolazi iz Osijeka i nikada se profesionalno nije bavio glazbom, pa je iz tog razloga publici nepoznat. Jedini razlog zašto sam ga zvao da otpjeva pjesmu je njegov izuzetan vokal - dodao je autor pjesme.

S albuma Biodinamička ljubav koji su Divlje jagode izbacile krajem prošle godine u eter su kao singlovi puštene pjesme: 'Ne, nisam ja', 'Samo da znaš', 'Kad te netko spomene', 'Ti bez riječi znaš'. "Biodinamička ljubav" njihov je jubilarni deseti studijski album, odnosno dvanaesti ako pribrajamo izdanja na engleskom jeziku, a također, od posljednjeg studijskog albuma 'Od neba do neba' prošlo je točno deset godina. 

Puni snage, kreativne i sviračke energije Divlje Jagode u albumu 'Biodinamička ljubav' nude strast, žestinu, osjećaje, energiju, emocije, magiju i unikatnu virtuoznost svojstvenu osnivaču 'Jagoda', gitaristi Zeli Lipovači, koji svakim novim albumom Jagoda ide naprijed i donosi nove trendove smjernica rock glazbe na ovim prostorima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu