Obavijesti

Show

Komentari 7

Premijerno poslušajte pjesmu Teške Industrije i K. Montena

Premijerno poslušajte pjesmu Teške Industrije i K. Montena
3

Pjesmu je napisala velika obožavateljica Teške industrije. Poslala im ju je putem njihova Facebooka. Pjesma im se toliko svidjela da su je odlučili uglazbiti

VIDEO

U godini kada slave 40 godina na regionalnoj sceni, Teška industrija je veliki jubilej odlučila proslaviti snimanjem svog prvog dueta za novu pjesmu „Majske kiše“. Na obostrano zadovoljstvo, suradnja je pripala legendarnom Sarajliji, Kemalu Monteni. Tako ćemo Kemala imati priliku poslušati u jednom malo drukčijem, rokerskijem izdanju.

Zanimljivo je to što je pjesmu napisala velika obožavateljica Teške industrije koja im je pjesmu poslala putem njihovog Facebooka. Pjesma im se toliko svidjela da su je uglazbili, a kako su u planu imali suradnju s Kemalom, odlučili su da baš ta pjesma bude njihov duet.

Glazbu je napisao Vedad Hadžiavdić dok je aranžman za pjesmu tipično Industrijski, potpisuju ga Vedad Hadžiavdić i Igor Ivanović, a tekst je napisala spomenuta obožavateljica, Ivana Maglica.

Teška industrija je na sceni od davne 1973. godine. Iza njih su mnogobrojni hitovi koji su ih upisali u legendu a vjerujemo da će pjesma „Majske kiše“ nastaviti uspjeh svojih prethodnica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Peteročlanu postavu Teške industrije danas čine Lea Mijatović,  koju odlikuje snažan glas, jaka energija i emotivnost, te vrsni glazbenici golemog iskustva Ivica Propadalo i Vedadom Hadžiavdić, uz Franu Šokića na klavijaturama te Roberta Domitrovića na bubnjevima. 

Teška industrija je ovaj vikend održala čak dva koncerta u Beogradu - samostalni koncert u klubu „Kasina“ koji je trajao do dugo u noć budući da su ih obožavatelji jedva dočekali, a u prepunoj beogradskoj Kombank Areni bili su gosti Halidu Bešliću. Po reakciji publike na oba koncerta, pjevanju u glas, euforiji koja nastaje kad izađu na pozornicu, jasno je da Teška industrija svakom novom pjesmom ili koncertom broji sve više i više obožavatelja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje