Obavijesti

Show

Komentari 4

Preminula nekadašnja Bondova djevojka i model Tania Mallet

Preminula nekadašnja Bondova djevojka i model Tania Mallet
5

Iako joj je uloga Bondove djevojke otvorila puno mogućnosti u Hollywoodu i na filmskim setovima, Mallet se vratila modi, a njezina prva rođakinja bila je slavna oskarovka Helen Mirren (73)

VIDEO

Nekadašnja britanska manekenka Tania Mallet, koja je najviše ostala upamćena kao Bondova djevojka u filmu 'Goldfinger' iz 1964. godine preminula je u dobi od 77 godina. U jednom od filmova o tajnom agentu glumila je Tilly Masterson, što joj je bila uloga koja ju je proslavila, a Sean Connery (88) je priznao kako je godinama nakon filma potajno bio zaljubljen u nju. 

Former Bond Girls Eunice Gayson, Tania Mallet and Britt Ekland

Iako joj je uloga Bondove djevojke otvorila puno mogućnosti u Hollywoodu i na filmskim setovima, Mallet se ekspresno vratila svojoj prvoj ljubavi, modi. Njezina prva rođakinja bila je slavna oskarovka Helen Mirren (73). 

- Snimanje filma bilo je zanimljivo iskustvo, ali meni je puno ugodnije u malom studiju s fotografom - izjavila je svojedobno Tania. 

James Bond girls - feature

Mallet je bila na audiciji i godinu ranije, kad se snimao Bondov 'Iz Rusije s ljubavlju', ali ulogu Bondove djevojke Tatjane Romanove tada je dobila Daniela Bianchi (77). Karijeru modela započela je već kao 16-godišnjakinja, a nakon filmskog 'izleta' gdje je društvo pravila najpoznatijem svjetskom tajnom agentu, nije se više pojavljivala na filmskim setovima. 

- Jako nam je žao što je Tania Mallet, koja je igrala Tilly Masterson u Goldfingeru preminula. Naše misli su s njezinom obitelji i prijateljima u ovim tužnim trenutcima - napisali su na službenom profilu James Bond franšize na Twitteru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin