Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Preminuo glumac iz Prijatelja: Dugo se borio s upalom pluća...

None Foto: screenshot/ 2

Agencija Rona Leibmana u subotu ujutro obavijestila je javnost o smrti američkog glumca kojeg je najviše popularizirala serija 'Prijatelji' u kojoj je glumio Rachelinog oca, dr. Greena

Američki glumac Ron Leibman preminuo je u 83. godini od posljedica izazvanih upalom pluća. Tužnu vijest prenijela je agencija 'Abrams Artists Agency' čiji je Leibman bio član. 

Foto: screenshot/

- Abrams Artist agencija je tužna zbog vesti o Ronijevoj smrti. On je bio nevjerojatno talentiran glumac s uglednom karijerom u sferi filma, televizije i kazališta. Naše misli su uz njegovu suprugu Jessicu i cijelu obitelj - stoji u priopćenju. 

Foto: screenshot/

Liebman je rođen u New Yorku, a najpoznatiji je po ulozi oca Rachel Green u seriji 'Prijatelji' kojeg je glumio od 1996. do 2004. godine. Također, gledali smo i u drami 'Kaz' za koju je osvojio Emmyja, 'Zakon i red', 'She Wrote' i 'The Sopranos'. 

Sa suprugom Jessicom Walter (74) Ron je bio u braku 36 godina, a par je zajedno glumio u predstavama 'Tartuffle' i 'Rumours'.   

 

 

Komentari (4)
  • Opet se prepisuje od "vesti" u komsiluku

    7. 12. 2019,   15:58
  • rip sjećam se tog glumca u prijateljima,,,

    8. 12. 2019,   22:47
  • sezonske pozdrave svim mojim prijateljima, želim podijeliti svoje divno svjedočanstvo o tome kako sam vratio svog muža svog života, želim reći ljudima na svijetu da je na mreži pravi čarobnjak za čaroliju i da je moćan i originalan, Njegovo ime je baba osagiede, Nedavno mi je pomogao da ponovno uspostavim vezu sa svojim mužem koji me izbacio, Kad sam kontaktirao baba osagiede, dao je ljubavnu čaroliju za mene i mog muža koji je rekao da nema nikakve veze sa mnom opet me zvao i počeo me moliti. Svima koji čitaju ovaj članak i treba im bilo kakva pomoć Wiseman može također ponuditi bilo koju vrstu pomoći poput ponovnog uspostavljanja braka i odnosa, izliječenja svih vrsta bolesti, sudske instance, trudnoće, čarolije, sada smo jako zadovoljni sobom. Wiseman ga tjera da shvati koliko se volimo i trebamo jedni druge. Ovaj je muškarac stvaran i dobar. Također vam može pomoći da popravite svoju narušenu vezu. Vratila sam muža! Bilo je to kao čudo! Bez bračnog savjetovanja i u našem ljubavnom životu to radimo jako dobro. Kontaktirajte ovog sjajnog čovjeka ako imate problema s trajnim rješenjem putem e-maila: doctorosagiede75@gmail.com ili WhatsApp na +2349014523836 i viber na +2349014523836..............................................................................................

    7. 12. 2019,   19:08