Obavijesti

Show

Komentari 49

Preminuo 'kralj mode': Karl Lagerfeld umro u 86. godini

Preminuo 'kralj mode': Karl Lagerfeld umro u 86. godini
8

Preminuo je modni dizajner Karl Lagerfeld u Francuskoj. Prvi put u gotovo 40 godina Karl u siječnju nije bio prisutan na Chanel couture reviji u Parizu...

VIDEO

Preminuo je modni dizajner Karl Lagerfeld danas u Francuskoj, javlja Daily Mail. Ikonski modni dizajner, koji je bio kreativni direktor Chanela, umro je u 86. godini.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

Prvi put u gotovo 40 godina Karl Lagerfeld u siječnju nije bio prisutan na Chanel couture reviji u Parizu. Posljednjih mjeseci paparazzi su ga u nekoliko navrata fotografirali u nesvakidašnjem izdanju.

I Karl Lagerfeld će dobiti svoju lutku Barbie s visokom petom
I Karl Lagerfeld će dobiti svoju lutku Barbie s visokom petom

Modni dizajner se pojavljivao bez svog zaštitnog znaka, tamnih sunčanih naočala, 'nabacio' je koji kilogram i pustio bradicu. Modni dizajner, rođen u njemačkom Hamburgu, time je iznenadio svoje modne fanove koji su komentirali da im je neprepoznatljiv.

Designers Karl Lagerfeld and Silvia Venturini appears at the end of their Haute Couture Fall/Winter 2018/2019 collection show for fashion house Fendi in Paris

Karl se nedavno obrušio na pokret #MeToo kao i na žene koje su javnosti otkrile svoje priče o zlostavljanju. Lagerfeld je dodao kako pokret neće promijeniti pristup njegovu radu. I neke hrvatske manekenke surađivale su s legendarnim dizajnerom. Zagrebački model Ana Marija Cajner glumila je u njegovom spotu. 

Karl Lagerfeld leaving Le Senequier in Saint Tropez

- Zamisao je bila da idemo zajedno u kino, odjevene, naravno, u modele Chanelove aktualne kolekcije. Lagerfeld nas je pozdravio. Nadzirao je snimanje i popravljao odjeću. Vrlo je pozitivan i nije uštogljen. Imao je tjelohranitelja, klasično odjevenog u crno. Hodao je za njim - prepričava manekenka susret s pokojnim direktorom Chanela.

AFP/Pixsell

Karl je prošle godine predstavio novu kolekciju za Chanel, proljeće / ljeto 2018. godine, uz popratne zvukove pjesme Zdenke Kovačićek.

- Toliko sam opsjednuta njegovim radom da sam znala noćima do 4 gledati njegove revije. Njegov rad je prava umjetnost. Mene i njega spojila je neka čudna sila - rekla nam je Kovačićek.

Pokretanje videa...

03:20
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin