Obavijesti

Show

Komentari 7

Preoteo mu je curu: Giggsa je rođeni brat htio zatući batom?

Preoteo mu je curu: Giggsa je rođeni brat htio zatući batom?
3

JEDNOSTAVNO NEPOPRAVLJIV Ryan Giggs osam godina spavao je s bratovom suprugom. Sada se saznalo da to nije prvi put da je zaveo bratovu partnericu

VIDEO

Ne smiruje se seksualna afera usred koje se našao proslavljeni velški nogometaš Manchester Uniteda Ryan Giggs. Otočki dnevnik Mirror tvrdi da ga ja njegova nezasitna požuda već ranije umalo koštala glave...

Za Mirror je neimenovani izvor ispričao da je prije mnogo godina, dok još nije upoznao sadašnju suprugu Stacey, s kojom ima dvoje djece od osam i pet godina, Ryan Giggs svom tri godine mlađem bratu Rhodriju potajice preoteo djevojku i odveo je u krevet, zbog čega je ovaj poludio. Rhodri je navodno uzeo u ruke teški bat i njime krenuo prema Ryanu.

- Bio je izgubio razum. Situacija se otad primirila, no u tom je trenutku sve moglo završiti uistinu ružno i tragično - ispričao je izvor za Mirror.

Situacija podsjeća na najnoviji skandal koji je izašao na vidjelo britanske javnosti: slavnog veterana Manchester Uniteda, koji je godinama gradio imidž savršenoga obiteljskog čovjeka, Rhodri je optužio za izdaju nakon što mu je supruga Natasha priznala, što je kasnije napravila i u javnoj izjavi za medije, da ga dugih osam godina vara s Ryanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trenutačno devastirani Rhodri, piše također Mirror, proveo je 2002. godine devet mjeseci u zatvoru nakon što je muškarca u jednome mančesterskom noćnom klubu napao pivskom bocom.

Također Daily Mirror otkriva da je iste godine Giggs pokušao zavesti majku tadašnje šogorice Natashe, danas 49-godišnjakinju.

Sve je po zlu za Velšanina krenulo nakon što je postalo očigledno da je prevario suprugu s bivšom velškom misicom, 29-godišnjom Imogen Thomas. Dogodilo se to krajem svibnja, neposredno prije finalne utakmice Lige prvaka, kada je sud odbio Giggsov zahtjev za zabranom objavljivanja fotografija koje su dokazivale njegovu bračnu nevjeru.

Engleski mediji pišu da se Giggs s obitelji povukao na odmor u daleku egzotičnu državicu kako bi se sakrio od skandala. Svoj će brak, kako stvari stoje, svejedno teško spasiti.

Jednako će teško spasiti i imidž sportskoga i javnog idola, a time i vrijedne sponzorske ugovore koje ima.

Ostaje za vidjeti kako će se sve reflektirati na nastavak njegove nogometne karijere.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'