Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prepoznajete li glumca iz filma snimljenog prije 33 godine?

None Foto: imdb/pixsell/kolaž 6

Tom Skerritt je gostovao u emisiji 'The morning show' australske televizije, u kojoj je priznao zašto je znao da će 'Top Gun' postati hit i prije nego što je sam prihvatio ulogu zapovjednika

Američki glumac Tom Skerritt (85) nakon dužeg izbivanja iz javnosti pojavio se na malim ekranima kako bi otkrio neke zgode sa snimanja kultnog filma 'Top Gun', od čega su prošle 33 godine. 

Foto: IMDB

Gostovao ju u emisiji 'The morning show' australske televizije, u kojoj je priznao zašto je znao da će 'Top Gun' postati hit i prije nego što je sam prihvatio ulogu zapovjednika Mikea Vipera Metclafa.

- Znao sam da će postići veliki uspjeh. Imao sam prije iskustva s takvim filmovima, uključujući i M*A*S*H. Uz to sam mogao pretpostaviti što bi Tony Scott mogao napraviti kao redatelj. Angažiranje Toma Cruisea bio je savršen potez, tako da sam imao nekoliko razloga vjerovati kako će postati klasik - objasnio je Tom.

Living Legends of Aviation 2010 | Autor: Freeman/Press Association/PIXSELL Foto: Freeman/Press Association/PIXSELL

Osvrnuo se i na glasine o ponovnom pojavljivanju u ulozi Vipera, u novom filmu 'Top Gun: Maverick', čija se premijera očekuje 2020.

- Ne mogu vam reći ništa o tome, ali postoji trailer zahvaljujući kojem će na kinoblagajnama biti prodan velik broj ulaznica. To je gotovo virtualno iskustvo, gledanje trailera - rekao je glumac.

KELLY MCGILLIS Fatalnu plavušu ne prepoznaju i nisu ju zvali za novi 'Top Gun'

Podsjećamo, u filmu 'Top Gun: Maverick' Tom Cruise vraća se kao pilot Pete Maverick Mitchell, i to nakon više od 30 godina od prvog filma koji ga je zapravo i vinuo u zvjezdane visine.

Uz Toma, u novom ćemo filmu imati priliku vidjeti i njegova suparnika Vala Kilmera, odnosno Toma Icemana Kazanskog.

Komentari (12)
  • Postoje ta neka lica koja na neku foru ostanu “ista”, ok bore, starost ali da- ostanu ista i to je lijepo za razliku od napumpanaca

    1. 8. 2019,   20:47
  • godine su napravile koju boru ali ga prepoznajen.. dobro se drži

    1. 8. 2019,   22:32
  • Prepoznajem.

    1. 8. 2019,   21:02