Obavijesti

Show

Komentari 61

Prepustili su se strastima pred kamerom: Seks nisu odglumili

Prepustili su se strastima pred kamerom: Seks nisu odglumili
4

Scena u kojoj Halle Berry vodi ljubav s Billyjem Bobom Throntonom u filmu 'Monster's Ball' jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Halle je za ovu ulogu dobila i Oscara, a seks je stvaran

VIDEO

Scene seksa i golotinje nije lako raditi pred kamerama, barem tako kaže većina glumaca. Opuste se uz koju čašicu i šale u ekipi. Međutim, ima glumaca i glumica kojima strasti na filmu ne padaju tako teško. 

Robert Pattison

Prije nego se proslavio u Sumrak Sagi, Robert Pattison (33) je bio poznat po ljubavnim scenama iz filma "Little Ashes" iz 2008. Kritičari su tad zamijetili da izgleda poprilično uvjerljivo za vrijeme navodnog orgazma. Robert je rekao da je tad zapravo i doživio orgazam. Iako je masturbirao, solo seks pred kamerom je još uvijek oblik seksa, oduševljeni su njegovi fanovi.

Sharon Stone i Michael Douglas

Film 'Sirove strasti' proglašen je jedan od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su se doista seksali pred kamerama. To je Sharon (61) i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro. 

Shia Lebouf

Glavni glumac Shia (33) i redatelj filma 'Nimfomanka' Lars von Trier (63) najavili su hit riječima da će sadržavati scene stvarnog seksa. 

Anna Paquin

Jedna epizoda True Blooda završila je scenom pomirbenog seksa koja je bila toliko realistična da su mnogi tvrdili kako je glumački par koji je u ljubavnoj vezi i u stvarnom životu to doista napravio ispod plahti. 

Kim Basinger

Holivudski znalci tvrde da se nekoć velika zvijezda Kim (66) doista odvažila na seks ispred kamera sa svojim partnerom u filmu Getaway sa Alecom Baldwinom (61), koji joj je kasnije postao muž. Razveli su se nakon devet godina braka. 

Film Antikrist

Film iz 2009. obiluje vrućim scenama, navodno zahvaljujući redatelju Larsu fon Trieru koji je zahtijevao od glumaca da scene seksa ne izgledaju samo stvarno, već to i budu. 

Kaligula

Film Franka Roseellinija također je prepun stvarnih scena seksa zahvaljujući tome što je produkciju preuzeo osnivač časopisa 'Penthouse'. U njemu su glumili Helen Mirren , Malcolm McDowell, Peter O'Toole, Teresa Ann Savoy i John Gielgud.

Film 8 mm

Film je isprva imao naziv "Baršunsta strana pakla", ali kada je "Sony" otkupio prava preimenovao ga je u "8mm 2". Redatelj je J. S. Cardone, a radnja se vrti oko diplomata i njegove vjerenice koji se u Budimpešti upuste u seks u troje, ali neko sve to snimi pa ih kasnije ucjenjuje.

Ulaz u prazninu

Redatelj Gaspar Noe (50) ispričao je priču iz perspektive mrtvog dilera čija je duša svjedok događaja, film je sniman u prvom licu pa tako i scene seksa.

Halle Berry i Billy Bob Thorton

Scena u kojoj Halle Berry (53) vodi ljubav s Billyjem Bobom Throntonom (64) u filmu 'Monster's Ball' jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Halle je za ovu ulogu dobila i Oscara. Kako tvrde tvorci filma, seks u njemu je stvaran.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

22:41


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'