Obavijesti

Show

Komentari 12

Pretjerali s opijatima: Zvijezde koje su završile na odvikavanju

Pretjerali s opijatima: Zvijezde koje su završile na odvikavanju
1

Svijet bogatih i slavnih im a svije tamne strane. Jedna od njih svakako je ogromna količina alkohola koji se u tom svijetu toči i droge koja je dostupna na svakom koraku

VIDEO

Selena Gomez

Svi su bili iznenađeni kada je pjevačica Selena Gomez (25)  završila u klinici za odvikavanje. Kasnije je izjavila da joj je bilo potrebno liječenje kako bi se oporavila emocionalno od onoga što joj se događalo u životu. 

Opet se viđaju: Selena i Justin proveli su cijelo jutro zajedno
Opet se viđaju: Selena i Justin proveli su cijelo jutro zajedno

Rekla je kako je pritisak na nju bio prevelik jer je istovremeno morala biti seksi, slatka, draga i po svačijem ukusu. 

Izvori tvrde da je pravi razlog odlaska na  odvikavanje prečesto uživanje u drogi MDMA te zbog korištenja jakih lijekova poput Xanaxa.

American Music Awards - Justin Bieber and Selena Gomez

Selena od prije nekoliko mjeseci opet uživa u ljubavi s Justinom Bieberom (23),, ali njihova obnovljena veza nije se svidjela svima. Pogotovo uzrujana bila je Selenina majka kojoj je ubog svega pozlilo.

U međuvremenu su se pojavile glasnije da su opet prekinuli.

Seleninoj mami pozlilo kad je čula da joj je kći s Bieberom
Seleninoj mami pozlilo kad je čula da joj je kći s Bieberom

Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015.. Prvi put su ponovo viđeni zajedno u listopadu, a u studenom su potvrdili da su u vezi dok su se ljubili na klizalištu.

Zac Efron

YouTube/Screenshot

Glumac Zac Efron (30) se 2013.  prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola. Smatrao je  da se njegovo ispijanje alkohola izmaklo kontroli. 

Tvrdi da je počeo učestalo piti nakon što se sve češće morao nositi s novinarima i novinskim napisima o svom privatnom životu.

Glumac je lani snimao film 'Baywatch' s Dwayneom Johnsonom (45), The Rockom, a u filmu se i moraju poljubiti.

- Bilo je ludo. Dwayne je i u tome najbolji - pohvalio je kolegu. Efron se u filmu morao prerušiti u ženu i nije mu bilo nimalo lako.

- Plakao sam hodajući u štiklama - požalio se.

Daniel Radcliffe

American Airlines Presents Empire Live: Swiss Army Man and Imperium Film Premieres

Zvijezda filmova Harryju Potteru, Daniel Radcliffe (28) prije nekoliko godina je otkrio kako se vratio s odvikavanja. Do tada, javnost nije imala pojma da je Daniel imao problema s alkoholom. 

Glumac kaže da se oslanjao na alkohol kako bi uživao u životu.

Pixsell

- Moji problemi s pijančevanjem su čak i gori od onog što su pisali u medijima. Iz dana u dan trudim se ostati čist i pri sebi - rekao je Radcliffe.

-  Pitali su me je li moje opijanje standardni dio odrastanja. Prvo sam mislio da jest, ali nakon nekog sam vremena shvatio da previše razmišljam o alkoholu, kao i da se jako promijenim kad počnem piti - zaključio je.

Pink

Pixsell

2008. pjevačica Pink (38) objavila je da se tijekom ljeta prijavila u kliniku za odvikavanje. Rekla je da se boji da je njena navika ispijanja alkohola postala opasna.

Pjevačica je lani izdala sedmi album ‘Beautiful Trauma’. Na promociji je, tijekom radijskog intervjua, prozvala glazbenicu Mary J. Blige (46), koja ju je prije nekoliko godina odbila za duet.

The 40th American Music Awards - Arrivals - By Lionel Hahn

- Brutalno me spustila, ali poštujem to i dalje je volim - rekla je Pink, koja je u braku s motociklistom Careyem Hartom (42). Par je krajem 2016. dobio drugo dijete.

Demi Moore

Ne može se sa sigurnošću reći zašto je 2012. Demi Moore )55 otišla na odvikavanje. Bilo je puno glasina da je otišla u kliniku no nitko nije mogao potvrditi. 

Nakon nekog vremena pojavila se vijest da je izašla iz klinike, ali još uvijek nije poznato zbog čega je tamo išla.

Inače, glumica iz braka s kolegom Bruceom Willisom )62) ima tri odrasle kćeri - Tallulah (24), Scout LaRue (26) i Rumer (29) koje na svojim profilima na društvenim mrežama redovito objavljuju 'vrući' sadržaj.

Mischa Barton

Pixsell

Bivša teen zvijezda Mischa Barton (32) otišla je na odvikavanje od alkohola. Njen `poziv na buđenje` bilo je uhićenje 2007. kada je vozila u alkoholiziranom stanju. 

Mischa kaže da je htjela završiti program odvikavanja te da nije htjela od toga raditi veliku vijest. Čak ni neki njeni prijatelji nisu znali da je bila na odvikavanju.

Inače, zvijezda serije  'O.C' pravu dramu proživjela je 2012.. Njen bivši dečko snimao ih je, bez njenog znanja, tijekom seksa. Nakon prekida, snimku je nudio američki tabloidima za 500.000 dolara. Snimku je kupio još jedan Mischin bivši, koji ju je također ucjenjivao zbog snimke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu