Obavijesti

Show

Komentari 14

Prevario ih je: Ecclestoni tuže 'prijatelja' za 14,7 milijuna kuna

Prevario ih je: Ecclestoni tuže 'prijatelja' za 14,7 milijuna kuna
5

Obitelj Ecclestone prošle godine je otkrila da je 45-godišnji Paul Fleury, koji je za njih radio posljednjih sedam godina, izdavao račune za tvrtku koja uopće ne postoji

VIDEO

Kći Bernieja Ecclestonea (83),  prijatelja koji je bio zadužen za renoviranje njezinog doma u Chelseau, tuži da je pronevjerio 1,6 milijuna funti, to jest 14,7 milijuna kuna, piše Daily Mail. 

Jednu od najljepših kuća u Londonu, Petra (25) je kupila 2012. godine za 70 milijuna funti (644 milijuna kuna), a izdvojila je još 25 milijuna funti (230 milijuna kuna) za izgradnju bazena, teretane i podzemne garaže. Za radove je zadužila Paula Fleuryja (45). 

Petrin odvjetnički tim otkrio je da je Fleury prevarant

No, prošle godine obitelj Ecclestone je otkrila da je Fleury, koji je za njih radio posljednjih sedam godina, izdavao račune za tvrtku koja ne postoji i prenosio ih na bankovne račune pod njegovim nadzorom. 

Petrin odvjetnički tim otkrio je da je Fleury prevarant. 

Čini se da je ovo bila kap koja je prelila čašu za Petru koja je navikla trošiti tatine milijarde. Kad se udala za Jamesa Stunta, njezina majka Slavica izjavila je da je 12 milijuna funti (110 milijuna kuna) potpuno opravdano potrošeno. Kad je kupila luksuznu vilu u zapadnom dijelu Londona, Petrini prijatelji šalili su se da će napokon imati što raditi. 

'Mislio sam da smo obiteljski prijatelji'

Fleury tvrdi da su uplate bile usmeno dogovorene s Petrom, što je od strane obitelj Ecclestone demantirano. Spomenuti građevinar kaže da je pomogao obnoviti osam obiteljskih zdanja, uključujući i one u Švicarskoj. Za Daily Mail je izjavio da je mislio kako je obiteljski prijatelj Ecclestonea te da je prisustvovao čak i Petrinom vjenčanju. 

- To je komplicirana priča. Iznenađen sam da žele ići na sud - rekao je Fleury, a Petrin odvjetnik rekao je da ništa ne može komentirati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...