Obavijesti

Show

Komentari 38

Previše love i vremena: Evo na što poznati 'bacaju' milijune

Previše love i vremena: Evo na što poznati 'bacaju' milijune
1

Gradić s 500 stanovnika, albino kraljevske kobre, ovlaživač zraka za dva milijuna dolara i lubanja dinosaura samo su neke od 'sitnica' koje su si priuštili oni kojima novac definitivno nije problem

VIDEO


Poznato je da je hrpa novca i višak vremena kombinacija koja često loše završi, a u slučaju ovih zvijezda to se dogodilo u obliku trošenja ogromnih suma na, neki bi rekli, potpune gluposti.

PIXSELL

Nicolas Cage (53) jedan je od bogatih i slavnih koji definitivno voli trošiti na sve i svašta. Tako je za 300 tisuća dolara kupio 67 milijuna godina staru lubanju dinosaura. Isto tako, nabavio je i albino kraljevske kobre te za 7 milijuna kupio dva otoka na Bahamima

Ima 30 motocikala i 50 automobila te ukletu kuća u New Orleansu za koju je 'iskeširao' 3,4 milijuna dolara. Osim toga, ima kolekciju smanjenih pigmejskih glava, gotovo tri metra visoku grobnicu u obliku piramide, krokodila, morskog psa i hobotnicu. S obzirom na cijene ovih 'zadovoljstava' ne čudi da je glumac svojevremeno bio u financijskim problemima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pixsell

Bono Vox (56) voli uložiti u dobar odjevni predmet, a posebno pazi na šešire. To je posebno došlo do izražaja kada je stigao na koncert u Italiju i shvatio da je zaboravio svoj omiljeni šešir.

To ga je toliko izbacilo iz takta da je bez razmišljanja platio preko 10 tisuća kuna da mu isti dostave. Naravno, šešir je putovao u prvom razredu, a od aerodroma do koncertne dvorane vozila ga je limuzina.

Victoria

Lady GaGa (30) živi u strahu od zlih duhova pa masno plaća razne 'stručnjake' kako bi istražili njezine domove i hotelske sobe. Osim toga, svojevremeno je izdvojila 50 tisuća dolara za stroj za istjerivanje duhova. Nije poznato da li se investicija isplatila ili ne.

Pixsell

Boksač Mike Tyson (50) poznat je po rastrošnosti koja ga je nekoliko puta dovela u velike probleme, a apsolutni vrhunac njegovog potrošačkog ludila bio je kada je bivšoj ženi Robin Givens kupio kadu od čistog zlata za koju je iskeširao dva milijuna dolara. 

- Radio sam glupa sranja - rekao je svojevremeno i savršeno dočarao svoj hobi.

ABACA.39645-19 Basinger 8 MILE Premiere

Zanosna glumica je na vrhuncu slave odlučila kupiti gradić s 500 stanovnika u američkoj saveznoj državi Georgia. Kim Basinger (63) to zadovoljstvo koštalo je 20 milijuna dolara. Nekoliko godina kasnije upala je u financijske probleme.

Reuters/Pixsell

Celine Dion (48) jako pazi na svoje zdravlje pa je tako ovlaživač zraka platila nevjerojatna dva milijuna dolara.

Pixsell

Paris Hilton (36) za svoje ljubimce želi samo najbolje pa je tako pseću kućicu, koja je bila replika njezine kuće, svojevremeno platila 325 tisuća dolara, 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...