Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prijatelji zabrinuti za pjevačicu: Rihanna opet završila u bolnici

None Foto: Twitter 5

Početkom studenog prošle godine pjevačica je također završila na infuziji zbog čega je tada otkazala i nastup. Njezini prijatelji tvrde da stalno pije i puši marihuanu

Dan nakon što je zablistala na Metropolitan Gala balu Rihanna (24) je završila u bolnici o čemu je i obavijestila svoje obožavatelje putem Twittera. Kako piše portal MediaTakeOut, pjevačica je u bolnicu hitno primljena zbog iscrpljenosti i dehidracije. No, bolnicu je brzo napustila i dopušteno joj je da se vrati doma u Los Angeles. Prijatelji pjevačice kažu da Rihanna neprestano tulumari te da je posljednjih mjeseci izvan kontrole.

- Stalno pije i puši marihuanu - tvrde prijatelji pjevačice.

Rihanna se tijekom vikenda nije pojavila na probi za sudjelovanje u showu Saturday Night Live, a nedavno je na svom Twitter profilu objavila fotografije na kojima pije i zabavlja se sa striptizetama. Mnogi su joj savjetovali da ode na odmor ili čak na rehabilitaciju, no ona nikoga ne sluša.

- Luda sam i ne pravim se drugačijom - napisala je Rihanna nedavno na Twitteru.  

Početkom studenog prošle godine pjevačica je također završila na infuziji zbog čega je tada otkazala i nastup. 

Komentari (29)
  • Kad bi se od trave i alkohola zavrsavalo u bolnici ja bi vec 20 puta bio mrtav, nema nikakvih pjesama pa pravi budalu od sebe nebi li zavrsila u novinama

    9. 5. 2012,   20:40
  • ako ovako nastavi pridružit će se neslavnom broju 27 :(

    9. 5. 2012,   19:26
  • kad je tek pocela bila je tako mirna heheheh ee kad se napunila lovom sad je pokazala pravo lice a kako je pocela brzo ce bit pokojna kao i amy i whitney ...ja se duboko nadam da ce doc k sebi ali kako je pocela tko zna kako ce zavrsit.

    9. 5. 2012,   19:12