Obavijesti

Show

Komentari 2

'Prijateljice': Jennifer Aniston bit će kuma Courteney Cox

'Prijateljice': Jennifer Aniston bit će kuma Courteney Cox
4

Glumice su najbolje prijateljice više od dva desetljeća još od kad su oboje glumili u seriji 'Prijatelji'. Jennifer je utjelovila Rachel Green, a Courteney Monica Geller

VIDEO

Glumica Jennifer Aniston (49) biti će vjenčana kuma svojoj kolegici Courteney Cox (53). Aniston ovih dana pomaže Courteney organizirati da na njezinom ljetnom vjenčanju zapjeva britanski alternativni rock bend 'Snow Patrol'.

- Courteney i Jennifer su se jako sprijateljile u posljednjih mjeseci - rekao je izvor blizak glumicama i dodao da Cox ne želi imati vjenčanje bez podrške dugogodišnje kolegice. 

 

NEW 😍😭 {#jenniferaniston #courteneycox}

A post shared by Courteney Cox (@cox.courteney) on

Glumice su najbolje prijateljice više od dva desetljeća još od kad su oboje glumili u seriji 'Prijatelji'. Jennifer je utjelovila Rachel Green, a Courteney Monica Geller. 

Courteney je izabrala da joj vjenčana kuma bude Jennifer još kada se ona udala za glumaca Justina Therouxa (46) prije tri godine.

Cox i njezin budući suprug Johnny McDaid (41) upoznavali su se 2013., a zaruke su objavili godinu dana kasnije.  

Za mjesto vjenčanja odabrali su Malibu u Kaliforniju, gdje će jedno drugom reći 'da' na raskošnoj ceremoniji ispred prijatelja i obitelji na plaži.

Reception Celebrating the 2014 Tribeca Film Festival - Los Angeles

Očekuje se da će vjenčani pjevač biti Ed Sheeran (27), a Courteney je za svoj veliki dan naručila - dvije vjenčanice i dvije haljine za prijem. Glumici vjenčanicu izrađuje britanska dizajnerica Jenny Packham (53).

Courteney se prošle godine iz Los Angelesa preselila u London. Tada je planira dva tjedna mjesečno biti u Velikoj Britaniji, a ostatak u Los Angelesu, gdje živi s kćeri Coco (12), koju je dobila s bivšim suprugom Davidom Arquetteom (45), međutim sada tek odlučuje gdje će živjeti. 

PIXSELL

Željela je više vremena provoditi s McDaidom koji u Londonu ima svoj studio i tamo živi.

- Courteney kaže kako ne može podnijeti da je toliko odvojena od Johnnyja. Zbog toga što su toliko udaljeni već su se nekoliko puta žestoko posvađali. Ona se zbog Coco ne može za stalno preseliti u London, ali je obećala da će pristati na kompromis te pokušati što više vremena provoditi u Engleskoj. Ona trenutačno ništa ne snima, a on je jako zaposlen u studiju pa zato ne može dolaziti u Ameriku - ispričao je izvor blizak glumici.

VIDI OVO: Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama