Obavijesti

Show

Komentari 29

Prije i poslije: Ovim zvijezdama su teške ovisnosti uništile lica

Prije i poslije: Ovim zvijezdama su teške ovisnosti uništile lica
1

Razne ovisnosti mnogim su zvijezdama uništile, ili barem pokvarile, karijere, ali i izgled. Fotografije nastale prije, a zatim nakon, godina ovisnosti, šokantne su

VIDEO

Charlie Sheen (50) postao je zaštitno lice divljeg načina života, iako je do jednog trenutka u svojoj karijeri bio poznat kao član slavne glumačke 'dinastije'. Danas, Charlieja se povezuje gotovo isključivo s ovisnostima, prostitucijom i njegovim nedavnim priznanjem da je HIV pozitivan. Nakon godina i godina konzumiranje svega što mu dođe pod ruku, Charlie je obolio i od bipolarnosti. 

Pete Doherty (36), frontmen brit rock senzacije Libertines, poznat je po turbulentnoj vezi s Kate Moss i problemima s ovisnošću o drogama. Glazbenik je nemali broj puta završio i na sudu zbog posjedovanja droga poput cracka, heroina, marihuane i ketamina, a iza rešetaka je proveo četiri mjeseca. 

Macaulay Culkin (35) proslavio se kao desetogodišnjak u obiteljskoj komediji 'Sam u kući'. Nakon nastavka popularne komedije i nekoliko filmova, Macaulay se posvetio kazalištu i tek pokojoj gostujućoj ulozi u TV serijama. Nakon nekoliko godina, odustao je od glume i posvetio se glazbi, svirajući u bendu Pizza Underground. No, tada je već medijske stupce punio zbog svojih ovisnosti o alkoholu i heroinu. Macaulay se navodno jednom pokušao i ubiti zbog propale karijere, no prijatelji su ga pronašli na vrijeme. Prije tri godine, ovisnosti se uspio riješiti. 

Edward Furlong (38) i dan danas najpoznatiji je po svojoj ulozi u filmu Terminator 2: Sudnji dan, u kojem je glumio mladog Johna Connora. Nakon toga, jedine zapažene uloge ostvario je u filmovima American History X i Detroit Rock City te Green Hornet. U medijima se pojavljivao kao partijaner koji se družio i izlazio s Paris Hilton, a 2001. se je završio u bolnici zbog predoziranja. Zbog ovisnosti je imao problema sa zakonom, nekoliko puta je bio uhićen, a u zatvoru je proveo šest mjeseci nakon što je prekršio odredbu zabrana prilaska bivšoj supruzi koju je fizički zlostavljao. 

Nick Nolte (74) tijekom karijere ostvario je niz zapamćenih i nagrađivanih uloga, a časopis People ga je 1992. godine proglasio najseksepilnijim muškarcem. Glumac je 2002. godine počeo puniti medijske stupce zbog svoje ovisnosti o alkoholu. Tada je bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju, a u krvi mu je pronađena i droga. Iako je morao ići na odvikavanje, njegovi ekscesi zbog alkohola nastavljaju se iz godine u godinu. Tako je 2007. godine fotografiran 'mrtav pijan' na podu zračne luke na Havajima. Problem s alkoholom, do sada, je riješio i posvetio se zdravom načinu života. 

Courtney Love (51) je i prije svoje glazbene karijere bila pod povećalom javnosti i to zbog veze s Kurtom Cobainom. Love i Cobain još su devedesetih godina dijelili ljubav prema teškim drogama, a heroin nije prestala uzimati niti kada je zatrudnjela s kćeri Frances Bean. Frances je 2012. tražila od suda da Courtney zabrane pristup njenoj blizini, što se i dogodilo. Kao razlog, kći Kurta navela je činjenicu da se Love cijelo vrijeme drogira tabletama i danonoćno se bavi teorijama zavjere. Nakon što se 'skinula' s kokaina i tableta, Courtney se 'okrenula' alkoholu, a od svega se, kaže, očistila prije dvije godine i posvetila se duhovnom životu te počela prakticirati budizam. 

Yasmine Bleeth (47)  najpoznatija je po ulozi Caroline Holden u nekad popularnoj seriji 'Spasilačka služba'. Uloga joj je donijela mnogo medijske pažnje i mjesto na listama najseksi žena svijeta u časopisima People i FHM. Kada je joj je karijere bila na vrhuncu, Yasmine se uplela u vrtlog ovisnosti o kokainu i alkoholu. U kliniku za odvikavanje prvi se put prijavila 2000. godine, a tamo je upoznala i sadašnjeg supruga. Godinu dana kasnije, imala je prometnu nezgodu, a policija je u njenom autu pronašla paketiće kokaina te završila kratko iza rešetaka. Nakon tri godine, Bleeth je u medijima izjavila da se riješila ovisnosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje