Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Prije nego se proslavila, Kim je bila vjerni 'potrčko' Paris Hilton

None Foto: Screenshot 7
<div> <img src="http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2014/05/kim1.gif" alt="kim i paris"> </div>

Bogata nasljednica starletu je svugdje 'vukla' sa sobom. Izlazile su u klubove kad Paris nije imala s kim tulumariti, Kim je Paris slagala ormar pa i masirala stopala

Na spomen Kim Kardashian (33) rijetko tko ne pomisli na 'vojsku' sluškinja, vizažista, osobnih trenera i ostalih asistenata koji slavnima olakšavaju život. Isto tako, rijetko tko pomisli da je prije nego se proslavila kućnim pornićem Kim također bila tek obična asistentica. Točnije, bila je 'potrčko' Paris Hilton (33).

Bogata nasljednica starletu, danas najpoznatiju po 'prostranom gepeku', svugdje je 'vukla' sa sobom. Zajedno su izlazile po klubovima kad Paris nije imala s kim drugim tulumariti, Kim je Paris slagala ormar, a po potrebi joj je i masirala stopala.

Čak je i Nicole Richie, jedna od najboljih prijateljica Paris Hilton, Kim poznavala kao djevojku koja je sluškinja njenoj 'frendici'. Paris je Kim uredno davala plaću, a zatim su postale prijateljice, počele se družiti jer su imale puno toga zajedničkog, no prijateljstvo nije predugo potrajalo.

Shvatile su da su zapravo 'ljute' konkurentice i počele 'blatiti' jedna drugu. Imale su i nekoliko tobožnjih pomirenja čisto kako bi pokušale održati dojam da su prave dame, no odnos djevojaka koje su išle u školu zajedno danas se svodi na to da pristojno ne pričaju ako se slučajno sretnu negdje.

<div> <img src="http://cdn29.elitedaily.com/wp-content/uploads/2014/05/parishilton_elitedaily.gif" alt="paris je stvorila kim"> </div>
Komentari (63)
  • Da moja veličina napiše da KK ima 'prostrani gepek' bila bi poštovana, a kada to napiše 'novinarka' onda je to ok

    16. 7. 2014,   14:25
  • Da smo napredni koliko zapravo smatramo da jesmo, ove spodobe ne bi postojale.

    16. 7. 2014,   14:39
  • Sjajno kao i obično. Ne znam je li bolji odabir teme ili stil kojim je članak pisan. "Prostrani gepek" - urnebesno! Ne mogu se prestati smijati. Ivana Habijan je dragulj hrvatskog novinarstva. Nakon ovog zaslužuje povišicu.

    16. 7. 2014,   14:49