Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Prije svakog koncerta on popije bar pola litre vina...'

None Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell 10

Goran Bare se na koncertu u Karlovcu valjao na pozornici. Njegov menadžer tvrdi da roker nije bio pijan nego da je to sve bio samo scenski nastup

Ma kakvo pijanstvo!. On je preveliki profesionalac da bi si to dopustio. To što je ležao i puzao na pozornici je dio njegova scenskog nastupa. Iako je prije koncerta popio pola litre vina, nije bio pijan, kazao je Baretov menadžer Igor Boltek. Dodaje kako roker prije svakog nastupa obavezno malo popije, ali isto tako i dobro jede, pa ga alkohol ne ošamuti. Goran Bare (45) nastupao je prije tri dana u Karlovcu. Vinkovački roker prvo je pjevao ležeći, a potom je puzao na pozornici. U jednom trenutku obožavateljica mu je bacila ružu, a on ju je prislonio na međunožje.
- Bare je roker i voli popiti, ali to ne utječe na njegov nastup. Radim s njim devet godina i znam da se Goran tako ponaša na koncertima jer publika to voli - kaže Boltek.

NA KONCERTU U LUČKOM PSOVAO JE POLITIČARE
Nastupajući za vikend na aeromitingu u Zagrebu, Goran Bare, osim što se valjao po pozornici, vrijeđao je i hrvatske političare.
- Je... im mater svima - kazao je Bare, koji se okomio na ministra financija.

Komentari (13)
  • lik je podvojena ličnost, i kralj i konj u isto vrijeme... ne mogu se opredjelit.. :))

    2. 9. 2010,   14:09
  • sad piva ležeći a uskoro bi moga i da poleti.....................

    2. 9. 2010,   14:09
  • Ma Bare je car ,spaljen je do jaja....baš me čudi od čega....:):):)

    2. 9. 2010,   14:09